Moda 21. rujna 2016.

U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha

arhiva.
U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha 1/15 U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha U ekskluzivnom showroomu predstavljena Guess kolekcija istočnjačkog duha

Najseksipilniji fashion brand spaja orijentalni dizajn i zapadnjački urbani stav

Modni urednici, novinari, blogeri i stilisti oduševljeni su novom Guess kolekcijom za jesen/zimu. Guess je svojim stilskim izričajem osvojio sve prisutne dok su najbolji, hit komadi kolekcije bili izloženi u ekskluzivnom showroomu. Osim u orijentalnom okruženju i zanimljivoj destinaciji, uzvanici su mogli uživati  i u jednostavnom stilu, odvažnim modnim kombinacijama te jakom osobnom izričaju po kojemu je Guess i prepoznatljiv.

 | Autor: arhiva arhiva


Orijentalni elementi poslužili su kao ključ inspiracije za novu kolekciju, stoga je Guess odlučio svim prisutnima dočarati kulturu istoka koja se proteže kroz gotovo sve Guess linije.

 | Autor: arhiva arhiva
 
Nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno vidljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem koje pruža autentičan osjećaj istočnjačke sofisticiranosti.
Guess Jeans kolekcija donosi kombinaciju istočnjačkog dizajna i zapadnjačkog urbanog stava. Kada je riječ o ženskoj kolekciji, naglasak je na uskim trapericama, ali i novitetima kao što su unskinny modeli.

 | Autor: arhiva arhiva
Elegantne košulje neizostavan su dio kolekcije i za žene i za muškarce, dok su klasične majice u kombinaciji s trapericama jedan su od ključnih outfita za Guess muškarce.
Nova Guess footwear kolekcija donosi elegantne cipele, gležnjače i čizme u pravim jesenskim bojama poput zagasite crvene, plave, smeđe te neizostavne crne.

 | Autor: arhiva arhiva

Guess je još jednom spojio urbanu udobnost, praktičnost i nosivost sa svojom prepoznatljivom vizijom glamura, lansiravši niz atraktivnih modela za koje vrijedi pronaći mjesto u ormaru. Pogledajte ih u našoj galeriji...

Komentari 0