Moda

U efektnoj bijelo-crvenoj kombinaciji ove brinete pozornost privlače omiljene hlače. Pronašli smo ih u Zari

  • Kada je riječ o njezinom stajlingu, prolaznica koju smo zatekli u šetnji Zagrebom ništa nije prepustila slučaju
  • Naizgled jednostavnu bijelo-crvenu kombinaciju upotpunili su efektni modni dodatci, uključujući i dizajnersku torbicu
  • Hlače nalik onima koje je odabrala prolaznica pronašli smo u aktualnoj Zarinoj ponudi, a dolaze u još tri nijanse

Brojne dame pri osmišljavanju stajlinga veliku pažnju poklanjaju usklađivanju boja. Promišljenu odjevnu kombinaciju pokazala nam je i prolaznica koju smo zatekli u središtu Zagreba. Nit vodilja njezinog outfita bilo je sastavljanje bijelo-crvene modne kombinacije koja je upotpunjena zlatnim i bež akcentima.

Možda vas zanima Teško nam je oprostiti se od ovog modnog komada. Dobro to zna i zgodna mlada mama iz Zagreba Rubrika Moda Moda

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Tako se odlučila na asimetričnu bijelu majicu na jedno rame uz koju je pridodala hlače visokog struka koja su ukrašene remenom. Riječ je o modelu koji je omiljen velikom broju žena, a ovaj traženi primjerak pronašli smo u aktualnoj Zarinoj ponudi. Za spomenute hlače s presvučenim remenom potrebno je izdvojiti 230 kuna, a osim u crvenoj dolaze i u crnoj, bež i ružičastoj boji. Pronaći ih možeš ovdje.

Kombinacija koju volimo! Dizajnerske tenisice sjajno je spojila s efektnom kožnom suknjom

Nadalje, prolaznica odjevnu kombinaciju upotpunila efektnim modnim dodatcima. Odabrala je prigodnu crvenu torbicu s dizajnerskim potpisom te upečatljive bež cipele s otvorenom petom koje su ukrašene dekorativnim lancem. Zlatne akcente osigurali su i lančići različitih dužina koji su dodatno razigrali ovaj naoko klasičan, ali doista efektan stajling.

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Komentari 0