Moda

U Deichmannu smo pronašli hrpu genijalnih sandala, natikača i espadrila, a ovo su naši favoriti

Ljeto pruža bezbroj modnih prilika, a uz ponudu trendy modela sandala, natikača i espadrila na koju smo naletjeli u našoj omiljenoj trgovini obuće. U Deichmannu ćete ovog ljeta pronaći sve što vam treba, a naglasak nove kolekcije upravo je na laganim materijalima, klasičnim siluetama i ženstvenosti. 

Udobne, ravne sandale

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ravne sandale i natikače su nezaobilazan izbor za ljetne dane. Ove godine, vodeći trendovi u ovoj kategoriji uključuju minimalistički dizajn i cvjetne uzorke.

Pri odabiru novog modela sandale jednostavnost je ključna riječ. Ravne sandale s tankim remenčićima i čistim linijama su must-have za sve modne zaljubljenice. U Deichmannu možete pronaći razne minimalističke modele koji su savršeni za svaku prigodu.

Ljetno boho izdanje

 | Autor: Deichmann Deichmann

Espadrile su idealan izbor za casual ljetne kombinacije. U fokusu ove sezone našli su se modeli s platformama koji su ponovno u modi i donose vam dodatnu visinu i eleganciju. Deichmann ima širok izbor espadrila s raznim visinama platformi, od suptilnih do onih koje će u vašoj garderobi čini pravi statement komad. Cvjetni uzorci i ljeto oduvijek idu ruku u ruku. Romantične espadrile ukrašene cvjetnim uzorcima i sjajnim dodacima mogu unijeti svježinu i ženstvenost u vašu odjevnu kombinaciju.

Sandale s potpeticom

 | Autor: Deichmann Deichmann

Za one ljetne dane koji zahtijevaju vaše najglamuroznije izdanje birajte efektne sandale s potpeticom. Iglene pete, platforme, niske block potpetice – ovog ljeta nosi se sve i garantiramo vam da se između brojnih modela u ponudi Deichmanna nećete lako odlučiti. 

Sandale s blok potpeticom su udobne i stabilne, ali istovremeno pružaju traženu dozu elegancije. Deichmann nudi različite visine i boje sandala s blok potpeticom, tako da možete pronaći savršen par za sebe.

Sandale s potpeticom ukrašene sjajnim detaljima, kao što su šljokice ili metalni ukrasi, dodaju dozu glamura i privlače poglede, a metalik efekt na sandalama s platformom već zauzima vodeće mjesto najpoželjnijeg ljetnog trenda. 

Najudobnije izdanje za plažu ili bazen 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Natikače su neizostavan dodatak svakog kofera koji ovih dana putuje prema moru. Do bazena, plaže, na brzi doručak ili kavu – zbog udobnosti i lakoće kombiniranja najčešće biramo upravo udobne natikače. Na policama u trgovinama Deichmann čekaju vas podjednako lijepe elegantne natikače od kože, kao i sportski modeli kao što su nezaobilazne adilette, Nike i Fila natikače – po najpovoljnijim cijenama. 

Deichmann prati najnovije trendove, nudeći širok izbor ljetne obuće za žene po najpovoljnijim cijenama. Bez obzira na vaš stil i potrebe, Deichmann na polici ima spreman par novih cipela za sve članove obitelji. Posjetite Deichmann i inspirirajte se najnovijim trendovima ljetne obuće.

 

Photo: Deichmann