Moda 18. svibnja 2022.

U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina

Comma.
U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina 1/36 U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina U Comma trgovine stigla je nova kolekcija prepuna neodoljivih haljina

Maldivan Garden

Prirodne kvalitete, prepoznatljivi printovi i lagane teksture. Uz to Izgled će vas dobro odjenuti u novoj sezoni. Oslanjamo se na slojevitost za ljetne večeri.

Kad temperature porastu, mnoge stvari dobro dođu iz ove kolekcije. Važnu ulogu imaju lan, pamuk i svila, a uvijek su dobar izbor boje i uzorci koji lijepo naglašavaju preplanulost, a osim toga u takvim komadima možete otići s plaže do grada i planirati jednodnevne izlete. U radnjama Comma možete izabrati između izrazitih boja i uzoraka koji znaju stati na kraj i pobrinuti se da kolekcija bude razigrana na svoj način. Zelena, plava, roza, bijela boja haljina su najvažnije, a krojevi uvijek ostaju elegantni i šik.

 | Autor: Comma Comma

 | Autor: Comma Comma

Zelena također ima svoje mjesto među aktualnim trendovima

Zelena je jedna od onih boja koja je bila prisutna  tijekom  cijele  zime,  ali  se  nije isticala  u  prvom  planu  kao  što  su  to bile  crvena,  ružičasta  i  smeđa.  Unatoč tome  uvijek  se  odlično  uklapala  u modne  kombinacije.  Jedna  je  od  onih boja  koja  predstavlja  dobar  odgovor  na pitanje  što  obući  kako  bismo  izgledali elegantnije. Smaragdno zelena općenito predstavlja  vrhunac   sofisticiranosti, nešto ženstveno, što možda ne možemo uvijek postići žutom ili ružičastom. Toga je  itekako  svjesno  i  ovo  proljeće  čije tonove možemo nositi od glave do pete. Bila to torbica ili cipele, pulover ili midi suknja, baloner ili duga haljina.

 | Autor: Comma Comma

Proljetni sako

I ako  je  riječ  o  komadu  koji  se  može nositi  bilo  kada  i  bilo  gdje. Odlično  ide  uz traperice, ali je i vrlo zanimljiv komad za  posebne  prilike  poput  proljetnog vjenčanja.  U  tom kontekstu kombinirajte ga uz midi haljinu.  Iz svih ovih razloga sako je odlična investicija. Jednobojan ili s uzorkom? Osim  jednobojnih,  što  je  uvijek  siguran  i  klasičan  izbor,  tu  su  i  sakoi  s  uzorcima poput  linija.  Ako  vam  se  to  čini  previše,  jednostavno  odaberite onaj  s  kontrastnom  podstavom  koja  će  doći  do  izražaja  uz  podvinute  rukave  ili prilikom hoda kada će se vidjeti i unutrašnjost sakoa. Za koju figuru je prikladan? Za  svakoga.  Vitke  žene,  niže  žene,  žene  s  oblinama,  mlađe  i  one  zrelije...  Sako dolazi  u  raznim  modelima  i  uzorcima  tako  da  svatko  može  pronaći  svoj,  ponekad čak i u kombinaciji s hlačama ili suknjom, stvar ukusa.

 | Autor: Comma Comma