Moda

U Calzedoniji odsad možeš na kupaći kostim otisnuti sve što ti padne na pamet

  • Svake godine tražiš kupaći koji neće imati apsolutno nitko drugi osim tebe, a sad će ti se to ostvariti
  • Calzedonia nudi jednodijelni kupaći kostim za koji možeš sama kreirati vizual po želji
  • Sve što moraš imati u ovom slučaju je mrvicu mašte i kreativnosti kako bi svoje želje pretvorila u stvarnost

Vrijeme je da se baciš u potragu za kupaćim kostimom. Vjerujemo, da baš kao i mi, svake godine tražiš onaj savršeni kupaći koji ne samo da će ti idealno stajati, već da ga i nitko drugi neće imati. Noćna mora svake žene je da na plažu na kojoj se nalazi naleti nepoznati netko u istom kupaćem kao i ona. Oduvijek si htjela personalizirani kupaći, ali nisi znala gdje bi ga nabavila? E, pa mi smo saznali za tebe.

via GIPHY

Jednodijelni kupaći kostimi dolaze u tri boje - crna, crvena i bijela, na koje možeš staviti vizual po želji. Ovaj personalizirani kupaći idealan je za poklone, djevojačke proslave ili za one koje se žele isticati na plaži. Calzedonia se usmjerila na print rečenica, pa tako možeš sama izabrati font koji ti se najviše sviđa i smisliti rečenicu koju želiš nositi na plaži, ali ne moraš se zadržati samo na riječima nego se možeš poigrati i fotkama jer sve što osmisliš oni mogu izraditi. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Cijena kostima je 390 kuna. 

Evo i njihovih prijedloga koji te mogu nadahnuti, ali sigurni smo da ti možeš biti i kreativnija. Daj mašti na volju i kreiraj svoj kupaći kostim u kojem ćeš na plaži izgledati odlično i totalno drugačije od drugih!

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Photo: None

Komentari 0