Moda

U Budi.IN pročitajte sve o novim vladaricama jeseni - haljinama

U novom broju Budi.IN-a saznajte što je "patent koža", zaljubite se u PVC komade i otkrijte odlične beauty trikove za blijedu put

Ove jeseni omiljene traperice ostavite u ormaru jer haljine su vladarice jeseni, a jedini trenutak u kojem ćete odjenuti hlače je ako ih nosite ispod prozirnih modela.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
Klasika je uvijek u trendu, no ove sezone birajte one od pliša i brokata, koje su veliki jesensko-zimski hit. Šareno cvijeće neizostavni je uzorak kojim ćete osvježiti modne kombinacije. A kako ih kombinirati, pročitajte u Budi.IN-u, u kojem donosimo najljepše modele po pristupačnim cijenama. U novom broju otkrivamo i što je takozvana patent koža, koju obožavaju kako dizajneri tako i brojne trendseterice. Za ljubitelje životinja tu je PVC verzija, vinil, tako da budite spremne zabljesnuti u sjajnim kožnatim hlačama, kaputu ili cipelama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U beauty rubrici vizažistica otkriva trikove za blijedu put, bilo da ste plavuša ili crnka. Sve o svom road tripu po Velikoj Britaniji ispričala nam je stilistica Ljupka Tanevska. U 7500 km obišla je 200-tinjak ljetnikovaca, dvoraca, svjetionika, posjetila najdraži vrt Jane Austen i još puno toga. U interijerima naša Boba donosi super ideje za najstajliš zimski san.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0