Moda

TWíA virtualni ormar za najam – unajmi haljinu u par klikova

TWíA je nova adresa za najam haljina, a ovaj mali brand s velikim idejama ime je koje ćete voljeti.

TWíA, virtualni ormar za najam haljina, je web stranica na kojoj birate model, veličinu i datum za koji vam haljina treba. Haljina stiže čista i ispeglana na vašu adresu, a kada završi vaš posebni događaj, preuzima se s vaše adrese i vi se dalje ne trebate ni za što brinuti. Najam haljine traje četiri dana, ali haljina se može iznajmiti i na duže razdoblje. Haljine se dostavljaju u specijalno osmišljenim torbama, koje su napravljene od visokokvalitetnog materijala kako bi haljine do vas došle u savršenom stanju. Što se tiče probe haljine, ovaj brend uvodi novitet po tom pitanju.

TWíA razumije važnost odabira savršene haljine i želi vam olakšati taj proces, stoga je u svoju ponudu uvela opciju isprobavanja haljina iz udobnosti vlastitog doma. Upravo je ova inovativna ideja jedan od glavnih aduta TWíA-ina virtualnog ormara, koji proces odabira haljina čini jednostavnim, pristupačnim i efikasnim. Probe se vrše isključivo ponedjeljkom i utorkom, dostavom haljine na željenu adresu. Dostavna služba haljinu preuzima sutradan, a vi samo trebate javiti odgovara li vam haljina ili ne. Moguće je isprobati do tri haljine.

 | Autor: TWiA TWiA

Osim velikog izbora stilova i veličina haljina, koji ima u planu dodatno širiti,  TWíA se ističe po svojoj jedinstvenoj misiji: svakoj ženi želi pružiti dašak glamura i osjećaj samouvjerenosti. U TWíA-i se ne radi samo o haljinama, već i o pružanju potpunog iskustva odijevanja. Posvećenost upravo toj misiji čini ovaj brand posebnim.

Na svojem Instagram profilu @twiacroatia TWíA nudi savjete za stiliziranje haljina te odabir šminke i frizure za svaku haljinu pojedinačno, kao i savjete o obliku tijela te analizi tonova kože, kako bi osigurala da svaka klijentica izgleda besprijekorno i osjeća se samopouzdano te dodatno naglasi svoju ljepotu.

TWíA -ina ideja stvaranja vizije stila, dodatni savjeti i mogućnost probavanja haljina kod kuće čini je brandom koji ćete vrlo lako zavoljeti.

Photo: TWiA

Komentari 0