Moda

Tvoje hlače za "one dane u mjesecu" odlaze u povijest!

Ako je suditi prema reklamama za uloške svaka žena onih dana u mjesecu ima neobjašnjivi poriv za prpošnim plesom. Iako nije tako, mi žene cijenimo pokušaje industrije da nam maksimalno olakšaju te dane. Upoznajte Dear Kate!

Unatoč čestom generaliziranju simptoma ciklusa svaka ga žena proživljava na svoj način. Oni dani u mjesecu neke žene pogađaju jače, druge sretnice gotovo nemaju problema s PMS-om ili nepodnošljivim bolovima u trbuhu. No rijetko je koja žena tih dana spremna za onaj prepoznatljivi prpošni, veseli, seksi ples kako to reklame vole prikazivati. Ako postoji takva, molimo je da nam se javi, voljeli bismo otkriti njezinu tajnu. Većina nas tih bi se dana najradije zavukla u krevet i pokrila poplunom preko glave, ali kako je znanstveno dokazano da fizička aktivnost smanjuje menstrualnu bol, a i fitness je danas nezaobilazan dio života ipak se dignemo i krenemo trčati, boksati ili što već.  | Autor: dear kate dear kate

 | Autor: dear kate dear kate
Jer "moram redovito vježbati, zar ne?" Američki brend sportske odjeće Dear Kate prepoznao je uvjerenje današnjih žena kao svoju veliku priliku. A koja žena ne bi prirom željela biti lijepo odjevena? Možda ne moramo nositi samo najšire, najstarije, najmekanije i vjerojatno najružnije hlače koje posjedujemo kako bi se osjećale ugodno, pomislila je osnivačica Julie Sygiel. Udružila se s Danom Wynerom iz tvrtke Gear21 kako bi stvorila Underlux, jedinstveni materijal od dva sloja mikrofibre otporan na znoj, curenje i mrlje. Tanak svilenkasti vanjski sloj ključ je udobnosti ovog materijala koji je uz to hipoalergenski.

 | Autor: dear kate dear kate

Dear Kate nudi tri linije proizvoda: odjeću za vježbanje, za ples te donje rublje. Cijela linija dostupna je i u Curve kolekciji pa je moguće kupiti sve omiljene komade u veličinama od 0 - 26. Bravo, bravo!
Kao da nas Julie i njezin sportski brend već nije osvojio, tu je i činjenica da niti jedna od fotki na njihovim stranicama nije fotošopirana. Na njima su stvarne žene koje ne skrivaju svoje tijelo, svoje obline, celulit, strije i sve što nas čini onim što jesmo. I dok ostali brendovi u kampanje tvrdoglavo guraju savršene i nerealne žene, mi ćemo se uvijek odlučiti za brend koji ih razumije, podupire i slavi! 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: dear kate

Komentari 0