Moda

Trikovi pomoću kojih će vam noge izgledati duže i vitkije

Osim visokih potpetica, postoje još neki stilski trikovi koji će vam vizualno produljiti noge

Iako možda niste obdareni dugim i vitkim nogama, to ne znači da svoje noge ne možete makar vizualno izdužiti. Ukoliko usvojite ovih nekoliko trikova, vaše će noge djelovati vitkije, a vi ćete se osjećati puno bolje u svom tijelu i bit ćete samouvjereniji.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
1. VISOKI STRUK će vam odmah pomoći da vaše noge izgledaju duže. Umjesto naglašavanja prirodne linije struka, birajte hlače s visokim strukom. Kombinirajte ih sa štiklama i odmah ćete se osjećati bolje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
2. PREKRIJTE KOLJENA i vaše će noge izgledati “beskonačno” dugačke. Haljina dužine do pola lista izdužit će vaše noge. Kombinirajte ju sa štiklama i spremni ste za večernji izlazak.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
3. NOSITE HLAČE I CIPELE U BOJAMA koje se podudaraju. Oko promatrača putovat će od vrata, preko struka do cipela, te se neće zaustaviti na vašim zglobovima, što će stvoriti iluziju dužih nogu.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
4. SUKNJA KOJA SE ŠIRI laska svim figurama, ali je posebno dobra za kraće noge. Njezina lepršava dužina će, zapravo, dati iluziju dužih nogu. Možete je kombinirati sa štiklama ili balerinkama.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0