Moda

Tri modna dodatka kojima popularnost raste munjevitom brzinom

Jesu li modni dodaci vaša slabost? Na ova tri svakako trebate obratiti pozornost jer njihova popularnost nešto znači...

Ove sezone smo primijetili jako puno novih i neobično cool trendova koji nam služe kao svježa inspiracija svakoga dana. Torbe koje podsjećaju na košare za piknik, PVC sandale i haljine koje podsjećaju na donje rublje samo su neki od njih. 

Srećom za nas, Pinterest svakog mjeseca objavljuje popis najpretraživanijih i najpopularnijih trendova, koji iz nekog razloga bude zanimanje korisnika više od ostalih. Ovog mjeseca ostali smo jako iznenađeni kada smo vidjeli da su ova tri modna dodatka predstavljeni kao ključni komadi sezone:

KAUBOJSKE ČIZME

Da, očito se vraćaju u modu! Društvene mreže su ih pune, a više nisu samo obuća koju trendi cure biraju za glazbene festivale. Izgledaju odlično u toplijim sezonama uz kratke suknje i hlačice, ali vrlo ćete ih lako isfurati i u jesen.

 | Autor: arhiva arhiva Isabel Marant čizme, net-a-porter.com, 530 eura

KOŠARA-TORBICE

Obožavaju ih sve blogerice i trendseterice, a zbog svoje praktičnosti već su predstavljene kao nove, moderne verzije bucket torbe.

 | Autor: arhiva arhiva Nannacay torbica, net-a-porter.com, 120 eura

MARAME

Od skinny šalova pa sve do bandana, ovaj je modni dodatak postao pravi hit kojeg svaka prava fashionistica zna cijeniti.

 | Autor: arhiva arhiva Zara marama, 70 kuna

 

 

Photo: arhiva

Komentari 0