Moda 04. listopada 2016.

Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići

arhiva. Fashionistica look
Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići 1/24 Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići Trendovi koje ove jeseni ne želimo zaobići

Nježne boje, til, metalik, šljokice i romantične suknje samo su neki od jesenskih modnih hitova koji su zavladali policama trgovina u City Centeru one!

Ova jesen pršti brojnim starim trendovima koji su ponovo aktualni. Metalik, šljokice, prišivci, suknje od tila… Moglo bi se reći da svi oni trendovi, zbog kojih su vam se možda u 90-ima katkada podsmjehivali, danas vladaju ulicama i trgovinama. 
Til je jedan od ključnih trend materijala za modnu sezonu jesen/zima 2016. Zavladao je i svjetskim modnim pistama, a u svojim su ga kolekcijama upotrijebili i Gucci, Moschino, Marc Jacobs i drugi. Suknje od tila na vrhu su piramide trendova, a ovaj simbol nježnosti i ženstvenosti ove sezone pojavljuje se u različitim varijantama. Tako su se, primjerice, Ralph & Russo te Antonio Berardi odlučili za tamne, crne suknje od tila, kako u kraćim, tako i u dužim varijantama. Carolina Herrera odabrala je, pak, puderastu ružičastu varijantu od tila, koja podsjeća na suknju balerine.

 | Autor: arhiva arhiva
Voljele su je i nosile Grace Kelly, Marylin Monroe, ali i Madonna i Rihanna, u njoj je uživala Carrie Bradshaw iz „Seksa i grada“… Toliko je mnogo ljubiteljica suknji od tila, a sve se razlikuju po svom modnom izričaju. Možda je ovo pravo vrijeme da se i vi priključite ovom lijepom nizu obožavateljica, a za početak neka vas inspiriraju komadi koje su za vas u trgovinama Pull & Bear, Zara, Springfield i brojnim drugima pronašli stilisti City Centera one, a možete ih pogledati i u našoj galeriji. 
Dodatnu inspiraciju svakako potražite i na www.citycenterone.hr.

Komentari 0