Moda
1/12

Trendi kombinacije za doček Nove godine

Htjeli priznati ili ne, sigurno mnogi moderni dečki i muškarci se u ovo blagdansko doba pitaju što odjenuti za najluđu noć u godini. Kad sam pomislimo na Novu godinu, prvo što mi padne na um su tulumi, dobar provod, glazba i plesni podij. Uz to ide i udobna odjeća u kojoj ćemo se osjećati ugodno, a koja je opet trendi i odgovara toj prigodi.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Svratio sam do trgovine našeg trenutno najeksponiranijeg domaćeg modnog brenda ELFS. Oni su mladenački, razigrani i njihove kolekcije odišu zaista pravim tulumom. Dizajner Ivan Tandarić mi je izašao u susret i pomogao mi odabrati nekoliko kombinacija u kojima bi mogli dočekati 2013. godinu.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Velik print i upadljivi modni dodaci

Otkačene majica s printovima, hlače, upadljivi modni dodaci, poput remena i naočala, pravi su odabir za modernog muškarca koji njeguje casual urban stil. Nezaobilazne su i velike tople jakne u slučaju da Novu godinu planirate dočekati na ulici ili nekom gradskom trgu. Upravo takve jakne su ELFSi predstavili u aktualnoj kolekciji na posljednjem CAP-u.

„Posljedna kolekcija bila nam je inspirirana Rusijom. Koristili smo motive Rusije, njihove kulture u sadašnjosti i prošlosti. U što se idealno uklopio i Vlada koji je zaštitno lice posljednje kolekcije. Lik Jelene Rozge na majicama je rađen po uzoru na kult ličnosti sto je ruska tradicija od carskog doba do Putina“, ističe dizajner Ivan Tandarić.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Meni se to činio kao dovoljno dobar razlog da vam u ovako „ruskim“ temperaturama predstavim neke komade koji će se izvrsno uklopiti u vaš styling za najluđu noć u godini. Njihova odjeća odiše jednostavnošću, a opet je nosiva u svakodnevnoj prigodi i za ludi tulumu, posebno onaj novogodišnji.

„Treba poštovani dress code, ovisno o tome gdje se održava sami doček, ali odjeću treba birati po vlastitom ukusu i u njoj se trebamo osjećati ugodno“, naglasio je Ivan.

Kombinirani stil i sentibilitet s pomakom - tako ELFSi vide modernog muškarca u nadolazećoj godini. Ali Ivan kaže da moda ne smije opet s druge strane opterećivati te da ona mora biti zabava cijele godine!

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Crveno donje rublje za sreću?

Uvriježeno je mišljenje kako žene trebaju nositi crveno donje rublje na samu Novu godinu – navodno donosi sreću. Nisam mogao, a da ne upitam Ivana kakvo bi onda trebali nositi muškarci. Tko zna, možda je i on praznovjeran. Sa smješkom odgovara crveno, no smatra da je donje rublje ne bitan faktor.

„Valjda će ga svi do kraja noći skinuti. Pogotovo ako ostajete u intimnoj atmosferi s voljenom osobom“, kroz smijeh ističe dizajner. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Za Ivana je doček Nove godine još daleko, trenutno je fokusiran na rad tako da ne zna gdje će tu večer provesti. No, siguran je da će odabrat casual, a ipak upečatljiv styling.

Ako želite ostaviti dojam neka prevladavaju boje, upečatljivi detalji poput remena, ludih i otkačenih tenesica ili cipela, kapa i kravata. Ipak je to najluđa noć u godini! Budite ono što jeste i pomaknite modne granice barem tu noć. Sve je to dio mašte i glamura koji možete proizvesti sami.

Print, kroj, materijal, dizajn samo su neke karakteristike da bi se u svojoj odjeći osjećali ugodno i samouvjereno. Zato pogledajte neke kombinacije koje smo vam pripremili i krenite u najluđu noć u godini!

Photo: Mladen Šarić

Komentari 0