Moda

Trendi kaubojke za proljeće – uz ove čizme upotpunit ćeš proljetnu garderobu

  • Modeli kaubojskih čizama jako su popularni već nekoliko sezona
  • Kaubojke su savršene za proljeće jer ih možeš nositi uz gotovo sve
  • Modeli iz kolekcija high street brendova ove su sezone posebno zanimljivi!

Kaubojske čizme već su neko vrijeme jako trendi i tražena obuća, a trenutno su u svim novim kolekcijama high street brendova. Ako još nemaš ideje ili nisi sigurna kako ih stilizirati, za tebe imamo odlične inspiracije za outifte s kaubojskim čizmama, a pronašle smo i najljepše modele iz omiljenih high street brendova!

Ova trendi obuća koju možeš nositi kroz sva godišnja doba, posebno nam se sviđa u proljeće, kad čizme uglavnom odbacujemo. Tim više su kombinacije s kaubojkama zanimljive. Možeš ih nositi u bezbroj outfita, a odlično će izgledati na hlače, ali i na lepršavu haljinu.

Ove sezone posebnost je u tome i što osim u klasičnim modelima, crne i smeđe boje, kaubojke dolaze i s raznim uzorcima ili s izvezenim detaljima te u neočekivanim bojama, poput srebrne!

 | Autor: Stradivarius/Zara Stradivarius/Zara Modeli kaubojki iz kolekcija high street brendova

S lijeva na desno: Zara (549,90 kn); Stradivarius (299,90 kn); Stradivarius (449,90 kn)

Ako kaubojke želiš nositi na hlače i hlače želiš „pospremiti“ u čizme, za tu opciju skinny jeans modeli najbolje će ti poslužiti. Širi modeli traperica, pogotovo oni ravnih nogavica, bolje će pristajati na niže modele kaubojki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUILT (@guilt.letna)

Kaubojke možeš nositi uz totalno opušten i jednostavan outfit šireg pulovera i traperica. Ako dodaš i šiltericu, to je ležerna kombinacija koju uvijek možeš ponoviti i nećeš pogriješiti ako ju odabereš.

Za romantičnije i elegantnije stylinge, kaubojke uvijek kombiniraj s haljinama ili suknjama. Bliže nam se topliji dani pa ćeš uskoro imati sve više prilika isprobati kako ti se sviđa ova kombinacija. 

 | Autor: Stradivarius/Zara Stradivarius/Zara Modeli kaubojki iz kolekcija high street brendova

S lijeva na desno: Stradivarius (549,90 kn); Stradivarius (449,90 kn); Zara (1399,90 kn)

Za one modno odvažnije, kaubojke sa zanimljivim uzorkom uvijek su odličan izbor. Ovaj model bit će središte tvojeg outfita i odmah doći do izražaja pa tako za ostatak odjevne kombinacije možeš izabrati i jednostavnije modne komade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli M.E. (@too_broke_to_)

Kaubojke u bijeloj boji još su jedan ovosezonski hit koji će se posebno dobro slagati s tvojim cvjetnim haljinama. Za styling prave kaubojke, u outfit uvijek možeš dodati i šešir!

Monokromatska kombinacija također je odličan, a jednostavan izbor. Uz cijeli primjerice, crni outfit i crne kaubojke, izgledat ćeš jako trendi. Crni sako ili kožna jakna također se odlično slažu s modelima kaubojskih čizama.

Čizme iznad koljena Možda vas zanima Ulična moda: čizme iznad koljena su seksi, čak i s ovakvom petom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0