Moda

Trend koji je pomeo konkurenciju: Ove hit čizme svi žele u svom ormaru!

Chunky, chelsea, u stilu 70-ih, na vezanje, gležnjače ili do sredine lista – bijele čizmice ove sezone dolaze u niz modela, a mi se jednostavno ne možemo odlučiti koje su nam ljepše. Bijela obuća apsolutni je hit ove jeseni i zime, pa je pravi trenutak da se inspirirate brojnim modelima i mogućnostima stiliziranja. U nastavku donosimo inspiraciju te prijedloge kombinacija torbice i čizmica koje smo pronašli u Deichmannu!

Cosy, chunky, comfy

Trend bijelih čizmica možda je započeo upravo chunky modelom na vezanje. I dok ovaj model na prvu pomisao povezujemo s grunge lookom, njegova je mogućnost stiliziranja neograničena. Ukoliko grungy nije vaš stil, ove glomazne čizmice uparite s outfitom u svjetlijim bojama, a dodate li cvjetne uzorke i lepršave materijale, vaš će styling poprimiti retro notu romantičnih 90-ih. Uz glomazne bijele čizmice na vezanje, u Deichmannu smo pronašli bež torbicu koja će se savršeno uklopiti uz baloner kakav obožavamo nositi svake jeseni.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Nova klasika

Obožavani model koji je činio okosnicu jesenskog outfita za svakog od nas, ove sezone pronalazimo u trendy bijelom modelu s crnim detaljima. Visoki kontrast ove čizmice odmah čini suvremenijima i omogućava jednostavno kombiniranje u svakoj prigodi. Ovakav model bijelih čizmica jednostavno će zamijeniti klasične chelsea modele u crnoj ili smeđoj boji, pa styling zapravo niti nije potrebno dodatno prilagođavati bijeloj obući. Kontrast između crne i bijele, ženstvene siluete i i trendovski glomaznih čizama pronašli smo u kombiniranju ovih čizmica s torbicom s utility detaljima te lepršave suknje i toplog pletiva. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kad će ta zima?

All white kombinacije poput ove razlog su zašto jedva čekamo prve snježne pahulje! Uz nešto viši model bijelih čizmica s nježnim detaljima u smeđoj i bež boji, sve niže temperature uopće nam ne smetaju – naprotiv - jedva čekamo isprobati sve kombinacije washed trapera, bijelih i bež hlača i suknji te haljinica koje ćemo nositi ispod bundi i kaputa u nježnim paletama bijele i bež. Ove neodoljive čizmice u kombinaciji s teddy kaputom i torbicom od istog materijala osvajaju i najzimogroznije obožavateljice tamnih i zagasitih boja!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Svoju idealnu kombinaciju bijelih čizmica i odgovarajuće modne dodatke ove sezone pronađite po najpovoljnijim cijenama u trgovinama Deichmann. Top ponudu kvalitetne obuće od kože, trendovskih komada i najtraženijih modela obuće i torbica razgledajte na https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html 

Photo: Deichmann