Moda

Tražite kostim za Noć vještica? Zavirite u Zaru!

Najstrašnija noć u godini ne može proći bez modnih kombinacija o kojima će se još mjesecima nakon nje pričati...

Za svaku istinsku obožavateljicu shoppinga ovo je jedno od najgorih doba godine. Ljetna sniženja su odavno završila, a ona zimska se čine stoljećima daleko. Iako web shopovi gotovo stalno nude različite popuste, ništa ne može zamijeniti višesatno lutanje po trgovinama u potrazi za savršenim modnim komadom.

Ako ste se prepoznali u ovom popisu i već danima pokušavate pronaći opravdan razlog za posjet trgovinama nekih od omiljenih brendova, samo ćemo reći - Noć vještica!

Još uvijek nemate ideju u što ćete se maskirati za najstrašniju noć u godini? Nema veze. Zavirite među Zarine police i pronađite komade koji će vas inspirirati, ali i u kojima ćete zablistati 31. listopada, kao i svakog drugog dana.

1. Michele Weinberger (Lisa Kudrow) u filmu 'Prijateljice'

 | Autor: Zara Zara

Sve što vam treba su šljokičasta haljina (Zara, 249,90 kn), choker ogrlica, platforme i najbolja prijateljica odjevena poput Romy.

2. Model Kanyea Westa

 | Autor: Zara Zara

Ako oduvijek maštate o manekenskoj karijeri, a iz nekog razloga volite i kreacije Kanyea Westa, vrijeme je da se počastite tajicama (79,90 kn) i neobičnom majicom (129,90 kn) iz Zare. Za te komade ste bar sigurni da ćete ih uvijek moći opet nositi...

3. Disko djevojka iz 70-ih

 | Autor: Zara Zara

Treba li vam još neki razlog da se počastite predivnom zlatnom bomber jaknom (349,90 kn) i plisiranom suknjom (349,90 kn) koju obožavaju sve fashionistice?

4. Cher

 | Autor: Zara Zara

Čak i ako niste osobito glazbeno i glumački talentirani, bar jednu večer možete probuditi Cher u sebi. Dovoljan će biti zanimljiv kombinezon (349,90 kn) u njezinom stilu. 

5. Balerina

 | Autor: Zara Zara

Suknja od tila (169,90 kn) i satenske balerinke (179,90 kn) dobitna su kombinacija za svaku romantičarku koja od djetinjstva sanja o karijeri balerine.

Photo: Zara

Komentari 0