Moda

Traperice Sofije Vergare divno oblikuju figuru - pronašli smo slične modele u našim trgovinama

  • Glumica Sofia Vergara dizajnirala je kolekciju odjeće za Walmart
  • Kolekcija ima gotovo 100 modela za sve oblike tijela
  • Izdvojili smo slične komade iz domaćih trgovina

Sofia Vergara, popularna glumica hit serije ''Moderna obitelj'', poznata je po tome da uvijek ističe kako slavi ženske obline i svojim primjerom poručuje ženama da trebaju prihvatiti i voljeti svoje tijelo - neovisno o veličini. Upravo je to poruka linije odjeće ''Sofía by Sofía Vergara'' koju je glumica dizajnirala za Walmart.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Za sve veličine

Njena kolekcija sastoji se od gotovo 100 komada, od traperica do T-shirta s printom. Linija je, kako Sofia ističe, dizajnirana za žene u svim veličinama, od najmanjih do najvećih. Taj raspon veličina nije uobičajen u Americi, ali Vergara je inzistirala na inkluzivnosti vlastite linije. ''Htjeli smo uključiti sve. Sretni smo što smo to uspjeli i to po super cijenama!'' - otkrila je kolumbijska glumica za Yahoo. Važna je stavka i da se cijene svih njenih komada kreću ispod cca. 270 kn. 
 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Kolekcija protkana njezinim stilom

''Danas imamo više opcija, možemo tražiti veličine i oblike koji će nam odgovarati. Lakše je, ali i dalje mislim da je važno poznavati svoje tijelo i znati u čemu se osjećaš seksi, slatko i udobno'' - tvrdi Vergara čiju su liniju strani mediji već propisno pohvalili. ''Pokušavam ne biti previše luda za modom. Ne moram nositi ono što je sada u trendu, ali volim nositi stvari koje stoje mom obliku tijela. Traperice su uvijek odlična opcija za mene. Mislim da s dobrim parom nikada ne mogu pogriješiti. Volim klasične komade!'' - kaže latino diva koja misli da čovjek treba raditi najbolje što zna s tijelom koje ima te pronaći vlastiti balans, a Walmart kolekcija odraz je i njegov vlastitog stila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pronašli smo slične

S obzirom da je u Sofijinoj liniji riječ o veoma klasičnim komadima, nema potrebe za žaljenjem jer se kolekcija prodaje samo u Walmartu koji nam nije lako dostupan. Vrlo, vrlo slični komadi mogu se naći u u našim high street trgovinama. Pripremili smo ti neke slike, uvjeri se sama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Sofia by Sofia Vergara (oko 180 kn); Zara (199,90 kn), Bershka (199,90 kn)

Modeli traperica širokih nogavica prilično su vruć trend i moguće ih je pronaći na svakom koraku. Slične Vergarinima (i slične cijene) pronašli smo u Bershki i Zari, a vjerujemo da će se svaki čas pojaviti i u drugim trgovinama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Sofia by Sofia Vergara (oko 130 kn), Stradivarius (149,90 kn), Zara (229,90 kn) U kolekciji se nalaze i nezaobilazne skinny traperice koje posljednjih godina i nisu bile u centru naše modne pažnje. Ipak, s obzirom da su klasik, njih u ponudi uvijek možeš naći. Posebno su nam drage one visokog struka koje su uistinu dostupne na svakom koraku. Jedna od temeljnih odlika Sofijinog stila svakako su i skinny traperice koje ova zvijezda često nosi pa je od samog početka bilo jasno da će se naći u kolekciji.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Sofia by Sofia Vergara (oko 175 kn); Mango Outlet (129,90 kn); Zara (149,90 kn)

Ova kolekcija nije mogla proći bez hlača s bočnom trakom, glavnim trendom prošle godine. Takve hlače još uvijek možeš pronaći u Zari i Mango Outletu, a cijene su im čak i niže. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Sofia by Sofia Vergara (oko 100 kn); Bershka (39,90 kn), Mango Outlet (55,90 kn)

U Sofijinoj kolekciji nalaze se i klasični T-shirti sa stvarno slatkim citatima i u raznim bojama. A svima uvijek treba pouzdan T-shirt, zar ne? Naravno, slične možeš nabaviti i kod nas. Još stigneš uloviti pokoji po megapovoljnim cijenama! Zahvalite nam na ljeto! 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0