Moda

Traperice koje su srušile internet: Svi pričaju o "prozorčićima" na koljenima

Da u modi još uvijek ima itekako mjesta za inovacije, dokazao je jedan brend svojim neobičnim trapericama

Čak i ako ne pratite modu, morali ste primijetiti veliki povratak takozvanih "mom" traperica, koje su preplavile police u trgovinama, ali i ulice. Kao i uvijek do sad, bar kada je riječ o trapericama, fashionistice su spremno prigrlile ovaj novi-stari trend i zaboravile na "lanjske" siluete. Naravno, "mom" traperice dobile su i neka nova, modernija izdanja, s prišivcima, izvezenim detaljima, odrezanim rubovima, zakovicama.... A ako ste pomislili kako tu prestaje kreativnost kada su u pitanju traperice, prevarili ste se. Jedan brend ponudio je nešto sasvim novo i dosad neviđeno te podijelio javnost. Radi se o Moto "mom" trapericama iz Topshopa s poderanim koljenima i prozirnim, plastičnim dijelom.

 | Autor: arhiva arhiva

Traperice s "prozorčićima" izazvale su gomilu urnebesnih reakcija na društvenim mrežama, a brend se našao na valu kritika. Svi su se pitali: zašto?!, a jedino logično objašnjenje, koje nam pada na pamet, je da su ovo savršene traperice za one koji i preko zime ne odustaju od poderanih koljena. 

 

Izgleda da, unatoč popularnosti PVC cipela i torbica, javnost još nije spremna na prozirne, plastične detalje na odjeći. Bar tako tvrde...

No, usprkos ismijavanju i kritikama, činjenica je da su se ove traperice ipak rasprodale u online trgovini Nordstrom, koja ih je također imala u ponudi, što pokazuje kako zaista postoji tržište za baš svaku modnu inovaciju, pa čak i plastične traperice. Pitamo se što nas još čeka u budućnosti....?

 | Autor: arhiva arhiva

topshop.com, 56 eura

Photo: arhiva

Komentari 0