Moda

Traper predodređen za festivale

Jesi li se već pripremila za sezonu festivala? Priznajemo, mi još uvijek nismo odlučile što ćemo točno odjenuti, ali jedno je sigurno, traper je festivalski must have!

Čak i zaklete protivnice trapera, u jednom će se složiti - uz gumene čizme na nogama ovo je materijal bez kojeg nećeš moći u ovim festivalskim ekstremnim uvjetima. Pogotovo ako se sjetiš da svaki inMusic festival bude začinjen i velikom količinom kišnim kapi (iako ovaj tjedan nema kiše na vidiku). Naše najdraže bendove ćemo s lakoćom slušati samo ako na sebi imamo isto takvu garderobu - laku, koja se ne gužva, koja nije osjetljiva niti se prlja lako. Takav je vječni denim. Što je prvo bez čega nećeš moći na festivalu? 

Dobra jakna, koju ćeš lagano prebaciti preko ramena, zavezati oko struka ili najnormalnije obući. Srećom i dizajneri i high street lanci su se pobrinuli da ove godine imamo najbolje od najboljeg. Ove jakne su jednostavno komad zbog kojeg će se svi okretati za tobom. 

 | Autor: Saint Laurent, 371 € Saint Laurent, 371 €  | Autor: Pull&Bear, 349 kn Pull&Bear, 349 kn

Traper haljine za prave romantičarke. Baš poput modela koji nosi ovu Zarinu haljinu s volanom, romantika se odlično slaže s velikim tetovažama, agresivnim čizmama ili nekim drugim komadom, koji je u suprotnosti s finoćom koju inače donose haljine. Također, još uvijek je aktualan model na vezanje oko grudi, poput haljine iz Stradivariusa.

 | Autor: Zara, 299 kn Zara, 299 kn

 | Autor: stradivarius, 229 kn stradivarius, 229 kn

Još uvijek omiljeni komad za festivale su kombinezoni. Radije biramo dugu nego kratku verziju, jer doista ljepše stoje, a i neće vas uspoređivati s desetogodišnjakinjama koje se igraju u pješčaniku. Ovi kombinezoni se mogu nositi upareni s običnim majicama ili za odvažne, s prozirnim grudnjakom koji se nazire sa strane.

 | Autor: Zara, 299 kn Zara, 299 kn

 | Autor: Topshop, 42 funte Topshop, 42 funte
Listu zatvaramo s najvrućim i najpotrebnijim komadom koji nosimo na festivale - vrućim hlačicama. Doista, ne možemo bez traper hlačica. A ove sezone u high street ponudi smo dobili najbolje od najboljeg. Na vezanje sa strane, sa izvezenim cvijećem, visoke rezane, s visokim strukom, doista, izbor je stvarno velik. I u potpunosti ti dajemo slobodu.

 | Autor: Bershka, 199 kn Bershka, 199 kn  | Autor: Stradivarius, 129 kn Stradivarius, 129 kn

Photo: Bershka

Komentari 0