Moda

Toteme prugasti džemper i dalje je jedan od najpoželjnijih. Pronašli smo povoljnije high street verzije

Jedan od onih komada koji je već nekoliko sezona zaredom na glasu kao najpopularniji i u svom ga ormaru žele imati svi, definitivno je oversized džemper na pruge švedskog brenda Toteme. Jasno je zašto: ovaj džemper, bez obzira na to radi li se o bež verziji s crnim prugama ili o verziji s crno-bijelim prugama, zamišljamo u bezbroj vrlo stylish kombinacija. Od onih s komadima od kože poput suknja, hlača i jakni preko traperica pa sve do toplijih komada poput kaputa i šalova s kojima bismo ga kombinirali u zimskim danima. Također, njegov ravni, oversized kroj te prilično dugački rukavi čine ga komadom za svaku građu tijela. 

 | Autor: Instagram @_katiepeake Instagram @_katiepeake Foto: Instagram @_katiepeake

 | Autor: Instagram @_jessicaskye Instagram @_jessicaskye Foto: Instagram @_jessicaskye

Ovaj Toteme džemper u potpunosti je načinjen od debele, teške vune i najkvalitetnijeg pamuka zbog čega mu cijena iznosi 460 eura. Iako se, zbog kvalitete materijala i izrade, ova cijena čak i može opravdati, ona ipak nije unutar svačijeg budžeta. Štoviše, ona ovaj džemper čini pravom investicijom. 

No, brojni su se high street brendovi ugledali na Toteme pa su u ponudu uvrstili svoje verzije ovog ekstra popularnog džempera. Po drastično povoljnijim cijenama, naravno. Zbog toga smo se bacili u potragu i iz trenutne high street ponude izdvojili šest prugastih džempera koji će odlično funkcionirati kao i ovaj Totemeov. 

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Zign, džemper na pruge (49,77 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, džemper na pruge (25,99 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Lela, prugasti džemper (44,99 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/InWear, prugasti džemper (94,95 eura)

 | Autor: mango mango Foto: Mango, prugasti džemper (39,99 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Stradivarius, prugasti džemper (25,99 eura)

Photo: Instagram @_jessicaskye

Komentari 0