Moda
top na jedno rame

Topovi na jedno rame nezamjenjivi su ljeti! Otkrivamo najbolje modele iz domaće ponude

  • Topovi na jedno rame zamijenili su klasične tanke naramenice
  • Modeli s asimetričnim ramenima odlično se nadopunjuju uz sportske stylinge
  • Jednobojni komadi idealni su za ozbiljnije dnevne kombinacije

Gledajući vremensku prognozu, napokon osjećamo pravi dolazak ljeta!

Temperature rastu i velikim koracima se približavamo ljetu, što konačno postaje vidljivo i u našoj garderobi. Tako smo se već pozabavili nadolazećim modnim trendovima i prilagodili im garderobu, a jedan od neizostavnih komada ove sezone su topovi na jedno rame!

grudnjak bez naramenica Možda vas zanima Grudnjaci bez naramenica obavezni su ljetni detalj, a ovo su najbolji modeli Rubrika Moda Moda

top na jedno rame | Autor: Instagram@markhowell_hgt Instagram@markhowell_hgt topovi na jedno rame | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Bershka (49,90 kn), Mango (129,90 kn), Zara (229,90 kn)

Zašto toliko volimo majice na jedno rame? Asimetrični topovi postali su simbol elegantnog detalja koji se s lakoćom usklađuje u svakodnevne kombinacije. Svojim specifičnim krojem čine svaki outfit posebnim, a ujedno su svestrani jer se mogu stilizirati za gotovo svaku priliku.

top na jedno rame | Autor: Instagram@samiorenelda Instagram@samiorenelda top na jedno rame | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Zara (129,90 kn), Bershka (69,90 kn), Mango (169,90 kn)

Topove na jedno rame kombiniramo s visokim potpeticama i satenskim suknjama u glamuroznim prilikama, s ravnim natikačama i trapericama za svakodnevne obaveze te loafericama i širokim hlačama za odlazak u ured.

Ovoga ljeta topovi dominiraju u jednobojnim opcijama, od zagasitih zemljanih i bijelih tonova pa sve do jarkih trendi boja poput bubblegum ružičaste, intenzivno žute, crvene i plave. Također, ove majice su izvrsne i za jogu ili druge sportske aktivnosti u kojima ćeš izgledati iznimno kul!

top na jedno rame | Autor: Instagram@insacioustattoo Instagram@insacioustattoo top na jedno rame | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Mango (99,90 kn), Bershka (69,90 kn), Zara (139,90 kn)

 

bijele traperice Možda vas zanima Traperice ljeti? Apsolutno, pogotovo bijele, a evo kako ih kombinirati! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@shopaeza

Komentari 0