Moda

Toplo i totalno chic: Zimski look kojeg želite kopirati

Traper od glave do pete veliki je trend ove sezone, kao i debele pufaste jakne u kojima nema zime, a blogerice ih obožavaju

Sva sreća pa ove zime ne morate žrtvovati toplinu za superchic kombinaciju jer se nose debele pernate jakne. Jedan su od najtraženijih modela, a obožavaju ga svi - od pjevačica, preko glumica, do naravno, modnih blogerica. Plavu predimenzioniranu jaknu tijekom milanskoga muškog tjedna mode nosila je Chiara Capitani. Iako je među fashionisticama uvijek popularna “all black” kombinacija s pokojim detaljem u boji, Chiara se ovaj put odlučila za “all blue” varijantu ili traper od glave do pete.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nosi i vrlo trendi cipele s “V-izrezom”, koje ne samo da su neobične i chic nego i izdužuju nogu pa će super izgledati na kakvu kratku suknju ili uske traperice do gležnja. Iako je zima izgleda na izmaku (ali ne vjerujemo dok ne osjetimo na vlastitoj koži), ovakve jakne su dobar odabir jer će vjerojatno biti u trendu i sljedeće godine, barem u sportskim izdanjima. Ni traper-traper kombinacije se još nismo zasitili pa ćemo je nositi i na proljeće. 

 | Autor: arhiva arhiva Jakna, Just Cavalli, theoutnet.com, 256 eura

 | Autor: arhiva arhiva Kombinezon, M.I.H. Jeans, net-a-porter.com, 173 eura

 | Autor: arhiva arhiva Cipele, Zara, 149,90 kn

Photo: Getty Images

Komentari 0