Moda 13. listopada 2016.

Top modeli za jesen iz Planet Obuće

arhiva. Planet obuća, 289 kn
Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće Top modeli za jesen iz Planet Obuće 1/8 Top modeli za jesen iz Planet Obuće

Kolekcijom dominiraju tamniji tonovi - crna, smeđa, bordo i plava, a obuća je izrađena od vrhunskih materijala

Gležnjače i čizme iznad koljena obvezna su obuća ove jeseni. Jesenski modeli iz Planet obuće, neovisno o visini potpetice, boji ili uzorku na gležnjačama, glavni naglasak stavljaju na udobnost obuće i stajling koji će biti nadopuna vašoj osobnosti.

 | Autor: arhiva arhiva Planet obuća, 199 kn

Ove godine iznimno popularne chelsea gležnjače osvajaju svojim retro stilom dok će trendy wedge obuća biti idealna za mladenački urbani outfit. Country chic naglasit će urbane kaubojke s trendy resicama i zipom sa strane cipele.

 | Autor: arhiva arhiva Planet obuća, 289 kn

Metalni dodaci, resice i zakovice, kao i animal print, i dalje su poželjni modni dodaci.

 | Autor: arhiva arhiva Planet obuća, 329 kn

I izbor poželjnih boja jesenske kolekcije obuće u skladu je s godišnjim dobom. Dominiraju tamniji tonovi - crna, smeđa, bordo i plava, a obuća je tradicionalno izrađena od vrhunskih materijala, neovisno o namjeni ili imidžu - poslovnom ili ležernom.

 | Autor: arhiva arhiva Planet obuća, 269 kn

Uz ženske modele u ponudi Planet Obuće nalazi se i veliki izbor muških i dječjih cipela, a uz  trgovine Planet Obuće, Svijeta Obuće i Planike, obuću je moguće pronaći i na webshopu Planet Obuće.

Komentari 0