Moda

Top 5 proljetnih modnih komada koje možeš nositi i tijekom ljeta

  • Zakoračili smo u novu sezonu koja nam je donijela mnoge modne poslastice i cool povratničke trendove 
  • Na našu sreću, neke od ključnih proljetnih trendova možemo kombinirati i s favoritima iz ljetnog izdanja našeg ormara
  • Uz omiljenu nam bijelu košulju, na našoj su se listi našle lagane i prozračne hlače, neodoljiva suknja i trendi modni dodaci

Proljeće je u punom jeku, mjere popuštaju, život se lagano vraća u normalu i pravi je trenutak za predstavljanje svih najvećih trendova aktualne sezone. Ovog proljeća nosit će se povratnički trendovi iz '70-ih i '90-ih godina, a sezonu će obilježiti i neki klasični modni komadi idealni za sve prilike. U nastavku ti donosimo mali modni vodič za proljeće s komadima koje možeš nositi i tijekom ljetnih mjeseci:

1. Bijela košulja

U potrazi za najboljim odjevnim komadima sezone uvijek rado posežemo za jednostavnim basic modelima koji su savršen početak svakodnevnih kombinacija. Uz bijeli T-shirt i traperice, proljetna i ljetna sezona nezamislive su bez bezvremenske bijele košulje. Osim što uvijek izgleda odlično, ovaj modni klasik jednostavan je za kombiniranje i lako se uklapa u različite modne stilove. Tako ga možeš bezbrižno nositi u casual, poslovnim, ali i svečanim prilikama te biti sigurna u svoj odabir. Osim najklasičnijeg izdanja, u najnovijim proljetnim kolekcijama bijelu košulju pronaći ćeš i s malim odmakom – u oversized kroju, s "puf" rukavima ili zanimljivim gumbima. 

 | Autor: Instagram@mattmillerrealestate Instagram@mattmillerrealestate

2. Slip suknja

Slip suknja jedan je od onih odjevnih komada koji se svake sezone iznova vraćaju unutar kolekcija modnih brendova i postaju sastavni dio outfita svih zaljubljenica u modu. U novom izdanju i od novih zanimljivih materijala, slip suknja i ove će sezone uvjerljivo vladati modnim svijetom. Ovaj lepršavi model iz '90-ih odličan je za kreiranje proljetnih i ljetnih kombinacija, bilo da je riječ o svakodnevnim street style outfitima ili malo elegantnijim izdanjima. Nećeš pogriješiti ako ga uskladiš uz T-shirt s printom, košulju ili bluzu i sve začiniš trendi "daddy" tenisicama ili popularnim "slingback" cipelama. 

 | Autor: Instagram @collagevintage Instagram @collagevintage

3. Naočale s bijelim okvirom

Omiljeni retro klasici i ove se tople sezone vraćaju u modni svijet. Ovog puta riječ je o sunčanim naočalama s bijelim okvirom, koje su već neko vrijeme neizostavan dio kombinacija svih svjetskih trendseterica. Osim šarmantnog osvježenja, ovaj zanimljiv modni dodatak s retro prizvukom u aktualne je trendove unio dašak nostalgije. Naime, naočale bijelih okvira imaju posebno mjesto u modnoj povijesti, a nosile su ih neke od najvećih ikona stila, poput Jane Birkin i Audrey Hepburn. Ove tople sezone kombiniraj ih uz midi haljine različitih uzoraka i probudi pravu divu u sebi. 

 | Autor: Instagram @rocky_barnes Instagram @rocky_barnes

4. Lanene hlače

Jedan od omiljenih modnih klasika koji se s prvim toplim danima nađu u središtu naše garderobe su i lanene hlače – ležeran, a istodobno elegantan i chic komad karakterističan za proljetnu i ljetnu sezonu. Nove kolekcije popularnih high street brendova u svojoj ponudi nude modele različitih boja i krojeva te, koji god odabereš, sigurni smo da nećeš pogriješiti. Ugodne, lagane i jednostavne za kombiniranje, lanene će hlače svakom tvom outfitu dati željenu dozu prozračnosti. Kombiniraj ih uz lepršave bluze, majice s printom ili crop topove, a cjelokupnu kombinaciju zaokruži zanimljivim modnim dodacima. 

 | Autor: Instagram @collagevintage Instagram @collagevintage

5. Torba u pastelnoj nijansi

Posljednjih sezona pastelne se boje provlače kroz proljetno-ljetne kolekcije odjeće i modnih dodataka te unose svježinu u svaku osmišljenu kombinaciju. Pri planiranju proljetne i ljetne garderobe ove sezone u svoj ormar svakako uvrsti i jednu torbu u pastelnoj nijansi. Popularnost pastelnih nijansi na ovome modnom dodatku ne jenjava ni ove sezone, a to su dokazale mnoge modne insajderice koje su ih već uklopile u svoje outfite. Torba je komad koji, uz odgovarajuću obuću, upotpunjuje baš svaki look i daje mu poseban touch. Imaj to na umu pri odabiru svojih proljetnih i ljetnih kombinacija. 

 | Autor: Instagram @carajourdan Instagram @carajourdan

Ovih pet trendi komada možeš pronaći u bogatoj ponudi high-street brendova i to po vrlo pristupačnim cijenama. Većina trgovina nudi velik dio asortimana po posebnim cijenama pa je pravo vrijeme da obaviš proljetni online šoping. Online kupnjom izbjeći ćeš gužvu, svi paketi stići će ti na kućnu adresu, a pritom ćeš uštedjeti vrijeme i novac. Uz virtualni token #withKEY, koji se nalazi u aplikaciji PBZ mobilnog bankarstva, potvrđuj svoje transakcije brzo i jednostavno, bez potrebe za dodatnom aplikacijom, fizičkim token uređajem ili čitačem kartice.

Kako bi dodatno uštedjela, predlažemo ti da narudžbu napraviš s frendicom ili s više njih. Naime, neke online trgovine naplaćuju dostavu za iznose manje od 200 ili čak i više od 200 kuna, pa ćeš izbjeći plaćanje ako svaka od vas u košaricu doda svoj omiljeni komad. A što je najbolje, uz funkcionalnost PBZ digitalnog bankarstva #withPAY, lako ćete se "raskusurati".

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Riječ je o pametnom i brzom plaćanju tvojim kontaktima. Jednostavno otvori aplikaciju PBZ mobilnog bankarstva, odredi iznos koji želiš platiti, dodaj opis i gotovo! Sve što ti treba je broj mobilnog telefona registriran u bazi podataka banke i aktivni račun u kunama. 

PBZ je odabran kao jedan od omiljenih ženskih brandova u Hrvatskoj. Posjeti Woman's Choice i saznaj koji su omiljeni proizvodi i brandovi žena u Hrvatskoj. Reci nam zašto ih ti voliš i osvoji nagrade. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @cheraleelyle

Komentari 0