Moda

To može samo ona: pidžama sa štiklama, drugi put

Ikona stila koja može sve što poželi! Victoria Beckham već dugi niz godina fura stil koji se sastoji od jako dugačkih hlača, opuštenih košulja i vrtoglavo visokih potpetica! Koje idu i uz pidžamu

Baš uvijek supersređena, profinjena i sklona klasičnom dizajnu, Victoria Beckham je nemalo iznenadila kada se nedavno u javnosti pojavila u - pidžami. I to čak dva puta! Da se razumijemo, ovo je više nego fashion pidžama. Točnije, odijelo. Ružičasto karirano odijelo s vrlo dugačkim rukavima dio je nove Resort kolekcije s njezinim potpisom. Fotografi su je ulovili u društvu sina Romea, koji je kao i ostatak mladih Beckhama pravi stajler. Mladi Romeo izgledao je kao pravi cool klinac u Gucci sportskoj majici, Louis Vuitton šilterici i bijelim sportskim tenisicama.

 

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

Samo dan poslije slavna majka i sin su se nastavili družiti i to na putu prema teniskom meču. Također, opet joj je Romeo pravio društvo. Victoria se u ovom stylingu ipak više vratila svojim korijenima: predimenzioniranim hlačama nebeski plave boje i visokog struka, običnoj bijeloj majici i torbici boje konjaka. Naravno, sve to također nosi njezin vlastiti potpis.

 

A post shared by beckhamonly (@beckhamonly) on

Photo: Instagram

Komentari 0