Moda

Tko sve nosi modnu marku Dejana Lovrena?

Naši poznati nogometaši uz to što su viceprvaci svijeta, imaju i nos za biznis. Tako je Dejan odlučio zaplivati i u modnoj industriji

Dejanu Lovrenu je 2018., možemo reći, njegova godina. Osim što niže uspjehe na nogometnom terenu, njegov brend odjeće Rock Filius postiže uspjehe. Naime, Dejan je s bratom Davorom i prijateljem iz djetinjstva Matijom osnovao brend. Na logu brenda se nalaze tri kamena koja simboliziraju povezanost i odanost između osnivača. Cilj brenda je kupce učiniti posebnima, unikatnima i različitim od ostalih.

Ovo nije Dejanov prvi put da se odlučio baviti modom. Prije otprilike pet godina je osmislio brend Russell Brown s prijateljem Lovrom Krčarom na čijem logu se nalazila crvena sova. Brend se ugasio nakon nešto više od tri godine rada, a ni dan danas se ne znaju razlozi.

Mnogi Dejanovi kolege i prijatelji su na Instagram profilima dali podršku  i slikali se u ''njegovim'' majicama. Tako je hrvatska rekorderka  u bacanju  diska Sandra Perković na svom Instagram profilu objavila sliku u majici, te napisala ''Savršena majica za savršenu večer.''

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Nogometaš Andrej Kramarić se na ljetovanju u Dubrovniku prošetao u majici Dejanovog brenda. Slika je objavljena na profilu brenda, te je Andreju poželjena dobrodošlica u modnu obitelj.

 

A post shared by Rock Filius (@rockfilius) on

I rukometni golman  Filip Ivić je izabrao Dejanov modni brend. Na slikama se vidi kako je majice ponio i na Maldive gdje se odmara. Osim Filipa, i rukometaš Luka Cindrić je odlučio podržati Dejana. 

 

A post shared by Rock Filius (@rockfilius) on  

 

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on

Možda vas zanima Lovren sinu poslao dirljivu poruku zbog koje ga volimo još više Rubrika Stars Stars

Osim Andreja Kramarića i još neki neki srebrni reprezentativci su podržali svog kolegu. Na popisu se nalaze Ivan Rakitić i Mateo Kovačić koji su ovaj brend uklopili u svoj stil. 

 

A post shared by Rock Filius (@rockfilius) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0