Moda

Poznate dame nose badiće s volanima

Volane svih dimenzija trendseterice obožavaju i ove sezone. Čini nam se da ne može proći jedan dan, a da ne vidimo neku novu poznatu curu kako uživa na talijanskim, francuskim ili kalifornijskim plažama, a da nema ovaj hit kupaći kostim.

Supermodel Kendall Jenner je jedna od prvih koja nam je zapela za oko dok smo proučavali tko voli nositi volane na bikiniju. Svoj rozi bikini s potpisom Lise Marie Fernandez Kendall je isfurala u odličnoj kombinaciji uz glamurozni slamnati šešir široka oboda i uske sunčane naočale iz vlastite kolekcije.

 

@KendallJenner relaxing on a yacht in Antibes, France. - 5/23/17 She looks stunning in the @jacquemus Stanton Straw Hat ($150). 🐚

A post shared by Kendall Jenner Closet (@kendalljennercloset) on

Jedna od slavnih cura koje vole volane je i prekrasna Emily Ratajkowski. Njezina golišava izdanja gledamo gotovo cijele godine, bilo da se "skine" za neku kampanju donje rublja, bilo da odmara s prijateljima na nekom luksuznom resortu. Emily prati trendove i gotovo uvijek odabire badiće s potpisom vrućih modnih kuća. Za jednog od svojih posljednjih posjeta Italiji tako je odabrala fantastični dvodijelni kupaći kostim s potpisom australske kuće Zimmermann.

Niti jedna lista ne bi bila potpuna bez popularne Chiare Ferragni. Ona je odabrala jednodijelni kupaći kostim s dubokim dekolteom za vrijeme svog zadnjeg posjeta popularnom odmaralištu na obali Amalfi. Crvena boja badića je hrabar modni odabir i tko god se odluči za bikini ili kupaći kostim žarko crvene boje, sasvim sigurno neće ostati neprimijećen.

 

💧

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Photo: None

Komentari 0