Moda
1/13

Tko su najbolje odjevene StyleBookerice srpnja?

Srpanj je bio promjenjiv. Ljeto smo dugo čekali, a kad je napokon stiglo iznenadilo nas je visokim temperaturama. No, nije i naše StyleBookerice koje znaju kako nositi svoje ljetne kombinacije.

 | Autor: Stylebook Stylebook Titule 'Styling tjedna' osvojile su prave ljetne kombinacije u kojima dominira bijela boja, ali i one rokerske u kojima prevladava crna. S jedne strane imamo Fashiontnt i Renchicu koje su se odlučile za bijele kombinacije i trendi komade koje su kombinirale na svoj jedinstveni način.

 | Autor: Stylebook Stylebook Nataliapavicic odabrala je jednostavnu crnu kombinaciju koju je osvježila crvenom torbom i sjajnim espadrilama, a Ladybug4Sunflower oduševila nas je svojom odvažnom kombinacijom koja je ujedno osvojila i titulu 'Styling mjeseca'.

 | Autor: Stylebook Stylebook Kulerske kombinacije osvježile su srpanj, a u njima briljirale četiri StyleBookerice. Bijela boja je najčešći odabir za ovo ljeto. Kate_fashiongossip bira seksi rokerski look, dok labizelj bijelo nosi na romantičan način.

 | Autor: Stylebook Stylebook Dajana_B. i ljeti nosi crno, dok se fashvictim.life.is.style odlučila za traper kombinaciju u kojoj pozornost privlači torba s uzorkom.

 | Autor: Stylebook Stylebook Click4Chic je osvojila bedž 'Pohvala redakcije' svojom jednostavnom, a ipak efektnom ljetnom kombinacijom.  Nježno i decentno voli i m0thyyku.

 | Autor: Stylebook Stylebook S druge strane Renchica voli plijeniti pozornost svojim upečatljivim kombinacijama s kojima je zasluženo osvojila dva bedža 'Pohvala redakcije'.

Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe kolovoza kreće! Pokažite nam kako provodite ovo ljeto i možda i vi osvojite titulu 'Styling mjeseca'!

Priključiti se možete ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje Stylebookerice srpnja...

Photo: Stylebook

Komentari 0