Moda
1/23

Tko su kćerke poznatih s najviše stila?

Bave se manekenstvom, glazbom i glumom, druže sa svim celebovima koji nešto znače u ovom trenutku, pohode sva bitnija događanja i vladaju Instagramom. One su kćerke poznatih glumaca, glumica, pjevača i pjevačica. Njihova imena su Hailey, Rumer, Lourdes, Lily Rose i Tali, a zajedno čine top pet djevojaka koje su na pravom putu da zasluže slavu kakvu imaju njihovi roditelji.

Sve do nedavno, živjele su pod sjenom svojih poznatih roditelja. No, kako postaju sve starije i gotovo punoljetne, njihovo ime postaje sve bitnija stavka u showbiznisu. Iako imaju jedva 20 godina, mogu se pohvaliti uspješnim karijerama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ipak, unatoč tome što su potekle iz bogatih obitelji, prilično su prizemljene, pohađaju fakultete i rade. Pritom žive gotovo identično kao većina njihovih vršnjaka, što dokazuju brojnim fotografijama na Instagramu. Ova društvena mreža, osim paparazza koji ih sve više slijede u stopu, uvelike pridonosi njihovoj popularnosti budući da daje osjećaj neposrednosti i bliskosti. Tako nam se čine još bližima nego što su nam se činili njihovi roditelji.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Netko će reći kako su to i dalje samo poznate ljubimice, no ove djevojke zaista nisu razmažena derišta. Svjesne su svojih obiteljskih pozadina, jako su stylish, nose najpoznatije dizajnere i mogu si priuštiti mnogo toga, no svejedno se trude biti kao obični ljudi. Recimo Madonnina kćer Lourdes Leon trenutačno pohađa koledž i umjesto u skupom stanu, živi u malenoj sobici u studentskom domu, baš nalik onim našim. A  Rumer i Scout, kćeri Demi Moore i Brucea Willisa iznimno su aktivne u progovaranju o pravima žena te javno govore o svim svojim najranjivijim intimnim pitanjima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Top 5 kćerki poznatih

Hailey Baldwin

Kada se prije dvije godine, sa samo šesnaest, pojavila na premijeri filma "After Earth" sa svojim ocem, glumcem Stephenom Baldwinom, sve su oči bile uprte u nju. Mediji su pisali o njenoj ljepoti, naglašavajući čuđenje nad tim koliko je mala Hailey narasla.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kako je krasi prirodna ljepota, priznaje da se ne voli dotjerivati i nositi puno šminke. "Kada sam previše našminkana jedva čekam doći doma i skinuti to", rekla je Hailey u jednom intervju.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kćer Stephena i nećakinja Aleca Baldwina, navodno je bila u vezi s Justinom Bieberom, dok su joj najbolje prijateljice sestre Jenner, a druži se i sa još jednim parom sestara - sve poznatijima modelima Bellom i Gigi Hadid. Na eventima ćete je vidjeti i s Willow Smith, kćerkom Willa Smitha. Ako ne pohodi događanja kao što su Met Gala i Cannes sa svojim poznatim društvom, bavi se manekenstvom, a odnedavno i sama dizajnira odjeću.

Rumer Glenn Willis

Najstarija kćer Demi Moore i Brucea Willisa bavi se glumom i glazbom, a odnedavno je i zvijezda američkog plesa sa zvijezdama. Sa svojim je plesnim partnerom Valentinom Chmerkovskiyjem osvojila prvo mjesto na tom televizijskom showu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Još 1995. pojavila se u filmu "Now and Then" sa svojom majkom, a godinu dana nakon toga, uslijedio je i veliki hit "Striptease" u kojem je također glumila s Demi. S ocem je pak ostvarila uloge u filmovima "The Whole Nine Yards" ili "Ubojica mekog srca" koji je i kod nas bio hit 2000. te "Hostage" iz 2005. U međuvremenu se pojavila u mnogim televizijskim i kino filmovima.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kao i njene mlađe sestre Scout i Tallulah, otvoreno progovara o svojim nesigurnostima i time zapravo pokazuje da se suočava s istim pitanjima kao i ostale djevojke njenih godina. Tako je Scout Willis prije otprilike godinu dana prošetala ulicama New Yorka u toplesu, u znak neodobravanja zabrane objavljivanja fotografija golih ženskih grudi na Instagramu. Na ovoj je društvenoj mreži objavljivanje ovakvih fotografija zabranjeno, čak i u svrhu prevencije od raka dojki. Tallulah je pak sudjelovala u projektu pod nazivom "What's underneath" u kojem je otvoreno progovorila o tjelesnoj dismorfiji s kojom se borila i zlouporabi droga koja je uslijedila zbog iste.

Lourdes Leon

Kćer Madonne i glumca Carlosa Leona pohađa isti koledž koji je pohađala njena majka. Nije riječ o nekakvom posh koledžu za mlade celebove, nego o Sveučilištu Michigan. Unatoč privilegiranom odgoju, Lourdes svakako nije "materijalna djevojka".

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Dok je živjela s majkom, možda je bila naviknuta na privatne kuhare i glamurozne restorane, no sada jede u bučnoj kantini, ispunjenoj tisućama studenata gdje su pizza, tjestenina i hamburgeri vrh menija. Čak umjesto svog imena, kako bi se još bolje uklopila, preferira nadimak Lola koji joj je majka dala dok je bila mala. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Zanimljivo je da je Lourdes potpuna suprotnost od svoje majke. Njene kolegice s fakulteta kažu kako je, za razliku od Madonne koja obožava pozornost, zapravo jako sramežljiva i nije nipošto tako društvena i otvorena. Lourdes i Madonna su inače jako povezane i pjevačica je u jednom intervju priznala kako joj je jako teško palo kad joj je kćer otišla na fakultet.

Lily Rose Depp

Kćer Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis polako izlazi iz sjene svojih roditelja. Budući da je ova 16-godišnjakinja naslijedila majčinu figuru i prirodnu ljepotu, izgleda da je pred njom plodna karijera u modelingu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Vanessa je dugogodišnja muza Karla Lagerfelda, a kada se u ožujku pojavila s Lily na Chanelovoj Metiers d'Art reviji u New Yorku, prisutni se nisu mogli nadiviti koliko je Lily slična svojoj majci i koliki potencijal za pokoravanje modnih pista skriva.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Nedavno je odradila svoj debi na modnoj pisti, a probija se i kao glumica. Prošle je godine odradila i svoj glumački debi u filmu Kevina Smitha "Tusk", a uskoro izlazi i film ''Yoga Horses'' koji je također režirao Smith, u kojem glumi s ocem.

Tali Lennox

Kćer pjevačice Annie Lennox je donedavno bila model i glumica, a sad se posvetila karijeri slikarice. Čega god da se prihvati, radi to fantastično, oslanjajući se isključivo na svoj talent, a ne na poznato prezime.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Prije nego je postala umjetnica mogla se pohvaliti ozbiljnom manekenskom karijerom. Nosila je revije i snimala kampanje za Topshop, Burberry, Acne, Christophera Kanea, Pradu i Miu Miu.Nakon što se iz Londona preselila u New York kako bi studirala slikarstvo, postala je uspješna slikarica koja svoje radove izlaže po galerijama, a kada odmara, druži se boemima, slikarima i dizajnerima.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

22-godišnja Tali uz to iznimno je stylish pa možemo zaključiti da su majčini umjetnički geni u potpunosti odradili svoje. 

Ako vas zanima slična tematika, odličan izbor je knjiga "Mima i vaše kćeri". Potražite je na svim kioscima i na mondo.hr za 59,90 kn. 

 | Autor:

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0