Moda 20. rujna 2016.

Jedna glamuroznu haljinu nosi na Emmye, a druga na kavu u grad!

Getty Images.

Mlada glumica odisala je glamurom starog Hollywooda u metalik haljini, a istu je jedna druga dama obukla za šetnju gradom

Kada je riječ o odijevanju za crveni tepih, postoje neka pravila kojih se (gotovo) svi uvijek drže, a sve se vrti oko pronalaska nekog komada koji će izgledati glamurozno i potpuno suprotno od onoga što biste nosili svaki dan. Sigurni smo da je to u planu imala i zvijezda serije Moderna obtelj, Ariel Winter, kada je na dodjeli nagrada Emmy na crvenom tepihu zablistala u prozirnoj Yousef Al-Jasmi haljini, ukrašenoj svjetlucavim metalik art-deco uzorkom u kojoj je nodoljivo podsjetila na dive starog Hollywooda.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Tada je ovakav kroj bio standard za crveni tepih, no vremena su se, očito, promjenila. Ako ste već do sad pomislil kako vam ova haljina izgleda izrazito poznato, onda ste u pravu, jer smo njenu kraću verziju imali priliku nedavno vidjeti na Kylie Jenner, koja je ovaj komad obukla po danu. Možda vam je teško zamisliti se kako u ovakvoj haljini idete na  jutarnju kavu ili u kupovinu, no Kylie je napravila upravo to i iskombinirala glamurozni komad s traper jaknom, kako bi joj podarila 'ležerniji' look. 

 

 

⭐️⭐️⭐️

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Komentari 0