Moda

Tko kaže da su kraljice uštogljene? Maxima nosi kaput s više rupa nego materijala

  • Moda s kraljevskih dvora ne mora biti samo moda s britanskog dvora!
  • I druge kraljice, kraljevne i princeze imaju dobar budžet za odjeću, a nisu sve ni sklone samo "dosadnoj" protokolarnoj odjeći
  • Nizozemska kraljica Maxima tako je privukla pozornost neobičnim balonerom s rupama (kojih je skoro više nego tkanine)

Priznajemo, oči nam nisu često uprte u članice druguih kraljevskih obitelji osim u Britanke i španjolsku kraljicu Letiziju. Ali kad netko zabljesne, zabljesne, nema veza ako je inače s manje zanimljivog dvora, kako po odijevanju, tako i po tračevima. A nizozemska kraljica Maxima je zabljesnula, i to doslovno.

Doslovno je tome pridonio bljesak zlatnih metalnih ringova, ali i bez ovog podražaja bi teško prošla nezamijećeno. Kraljica se u ovom smionom kaputu pojavila u Milanu u koji je došla obići jučer otvoreni sajam dizajna, Milan Design Week. Odjenula je baloner s rupama, obrubljenima zlatom, pravi statement komad. 

Kralica Letizia Možda vas zanima U Zagreb stiže španjolska kraljica, ali i ikona stila. Zašto je Letizia najbolje odjevena žena europskih dvorova? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kaput u kojem nikako nije mogla proći nezamijećeno potpisuje danski dizajner s nizozemskom adresom Claes Iversen (inače kraljici vrlo drag brend), a ekstravagantni model Pazia potpuno je bio u stilu s događanjem, posebno s radovma nizozemskih industrijskih dizajnera. 

Osebujni look upotpunila je svijetloplavim Marlene hlačama do poda koje je kombinirala s Ferragamo kožnim cipelama nude boje. Nosila je zlatnuBegüm Khan Evil Eye clutch torbicu i Cartier sunčane naočale. Majka troje djece i supruga kralja Willema-Alexandera (56) uživala je u šetnji Parco della Musica ispred zgrade Bosco Verticale. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0