Moda

Tko je nosio tenisice, a tko 'hudicu' na crvenom tepihu u Cannesu?

Ove dame odlučile su malo promijeniti modu na crvenom tepihu u cannesu

Kada razmišljamo o Cannes film festivalu, odmah nam na pamet padaju glamurozna izdanja celebrityja s crvenog tepiha. No neke odvažne slavne dame ove su godine odlučile promijeniti tu sliku i po crvenom tepihu prošetati u tenisicama, traperu i drugim odjevnim komadima koje se nikako nismo navikli viđati na ovom prestižnom filmskom festivalu. Jedna od njih je glumica Kristen Stewart, koja je svoju svjetlucavu Chanel haljinu iskombinirala s plavim Vans tenisicama, nakon što više nije mogla izdržati u visokim 'Louboutinkama'.

 | Autor: Splash Splash

Kristen je ovo već drugi put da je prekršila pravila crvenog tepiha na ovogodišnje festivalu u Cannesu - prvi put se pojavila u oičnoj bijeloj majici, koja je, ipak, izgledala jako eleganto u bijeloj kombinaciji.

 | Autor: Chanel Chanel

Još jedna modna 'butovnica' je i Lily Rose Depp, kći Vanesse Paradis i Johnny Deppa, koja je u Chanel 'hudici' i kratkim hlačama i dalje uspjela izgledati super chic

 | Autor: Chanel Chanel

A da i traper može izgledati glamurozno na crvenom tepihu, dokazala je 40-godišnja glumica Marion Cotillard, s dugačkom, crnom, poderanom jaknom koju je savršeno iskombinirala s cipelama na platformu, a čitav look izgledao je istovremeno mladenački, rokerski i glamurozno.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0