Moda
Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? 1/11 Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat? Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat?

Tik-tak, tik-tak: Koji je tvoj omiljeni sat?

Sat je postao modni dodatak koji je sastavni dio našeg outfita i modni dodatak koji je poseban na više načina

Dok je danas muškarcima statusni simbol, u povijesti su ručne satove nosile isključivo žene. Gospoda su ipak radije posezala za njima u džep. Prema nekim podacima, prvi modeli nisu ni imali kazaljke.

 | Autor: arhiva arhiva

Nije ni bilo bitno, glavno da je ruka ukrašena pomodnom “narukvicom”. Sve do pedesetih godina prošlog stoljeća nije bilo masivne potrage za njima, a onda se dogodio “boom”. Sat je postao praktičan modni simbol, detalj bez kojeg u suvremeno doba ne mogu ni žene ni muškarci. U modnom izlogu donosimo najljepše modele iz high street dućana i s online shopova.

Photo: arhiva

Komentari 0