Moda

Tijare su postale obavezan modni detalj

Čini se da tijare nisu više rezervirane samo za Kate Middleton i ostale djevojke aristokratske krvi, pa je na zadnjoj pariškoj reviji Heidi Slimane za Saint Laurent izradio savršene tijare za sve djevojke kojima je inspiracija primjerice Kate Moss i njen stil za glazbeni festival Glastonbury

Ne samo da je sve manekenke niz modnu pistu poslao u gumenim čizmama marke Wellington, nego je i svakoj na glavu stavio prekrasnu svjetlucavu tijaru.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pomalo punkerski s dozom elegancije. Spoj nespojivog, što je dizajnerima i street style ljepoticama u zadnje vrijeme modni imperativ. Chanelove su tijare prava mala metalna umjetnička djela i lako ih je ukomponirati u svakodnevni stil iako na prvu možda i ne zvuči obećavajuće na kavu otići „ukrašena“ tijarom.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

No, prošla su vremena kad su one bile glavni modni detalj mladenkama. Isto tako, nešto ćete na revijama modnog dvojca Dolce&Gabbana uvijek vidjeti je barem jedna tijara.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Ovogodišnje su malo više kraljevskog tipa, na granici dobrog kiča. Zato ako Vivianne Westwood može svoje koraljne tijare nositi u vožnji motociklom kroz London, možete i vi s njom na glavi izaći u šetnju gradom ili večernji izlazak.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0