Moda

Tijara za kraljevski stajling: Severina nas podsjetila na svoje vjenčanje

Pjevačica se nevjerojatnim fotografijama na Instagramu prisjetila vjenčanja s Igorom Kojićem.

Iako je od najiščekivanijeg balkanskog vjenčanja svih vremena, onog između Severine i Igora Kojića, prošlo više od pola godine, mnogi se još uvijek rado prisjećaju raskošne pjevačicine vjenčanice.

Sjećate se? Haljina koja je izašla iz kreativne radionice Matije Vuice dugo je vremena bila glavna tema ležernih razgovora uz popodnevnu kavu.

 | Autor: Facebook @Matia Vuica Facebook @Matia Vuica

"Severina, ja i njezin stilist Petar Trbović našli smo se rujnu i došli do ideje raskošne krinoline, pomalo čak i konzervativne jer su nju svi navikli vidjeti u uskoj, seksi i pripijenoj odjeći. Vjenčanica je trebala izgledati bajkovito u viktorijansko-kraljevskom stilu", tada je izjavila Matija koja je provela čak 400 sati rada izrađujući ovu vjenčanicu te potrošila čak 400 metara svile i 15 metara čipke. 

 | Autor: Facebook @Matia Vuica Facebook @Matia Vuica

Osim očaravajuće haljine, pažnju su privukle i vjenčane fotografije Severine i Igora koje su nastale netom prije raskošne proslave u Beogradu. Točnije, nakon tajnog vjenčanja u Istri.

Tom je prilikom Severina nosila nešto skromniju i klasičniju vjenčanicu u kojoj je potom, sa svojim novopečenim mužem, skočila u bazen i napravila fantastične fotografije.

 

#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Složite ćete se, u raskošnoj kreaciji Matije Vuice to joj baš i ne bi bilo najlakše izvesti...

No, koliko je očarana tim fotografijama potvrdila je i sama pjevačica koja se na svom Instagramu prisjetila jednog od najsretnijih dana njezinog života. 

Kako bi izgledala poput prave kraljice Severina je svoj stajilng zaokružila efektnom tijarom poput onih iz bajki. Dramatičan makeup, veo i jednostavne narukvice bile su dovoljni za očaravajuć izgled, a za njom nije zaostajao ni markantni Igor. On je za tajnu i skromnu ceremoniju odabrao klasiku. Crno odijelo, kravata i bijela košulja bili su pun pogodak.

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0