Moda

Tihana Harapin Zalepugin elegantna u tamnim tonovima

U utorak 3.veljače u Galeriji Karas, otvorena je izložba fotografija o predstavi „Vučjak“ fotografkinje Mare Bratoš. Osim same fotografkinje koja se pojavila u elegantnom crno bijelom izdanju, kose uvijene u retro uvojke koji su sad veoma IN, svojom elegancijom osvojila je i Tihana Harapin Zalepugin.

Tihana nikad ne iznevjeri svojim modnom izborima, što je i za očekivati, s obzirom na njeno iznimno poznavanje mode. Ljubiteljica jednostavnih krojeva i crne kao it modne boje, Tihana se i ovaj put obukla u sličnom stilu. Uske crne hlače i gustu dolčevitu u istoj boji podignula je jednostavnom bijelom ogrlicom i čupavim prslukom u bijelim i crnim tonovima. Ispod prsluka, nazirao se se tanki crni kardigan.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Tihana je tako na najbolji način nosila dva hit zimska detalja. Čupavi duži prsluk koji je odličan, ne samo jer podigne svaku kombinaciju, nego i zato jer jer iznimno topao, što ga čini veoma praktičnim. A što se tiče drugog zimskog detalja, to je svakako slojevito odijevanje i kombinacija dužih i kraćih odjevnih predmeta u usto vrijeme. Slojeve i različite dužine ponekad je  teško uskladiti. No, Tihana zna kako se to radi.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Cijelom looku bili su dovoljni: ležerna crna torba, causal kožne čizme na petu,  decentni make up i jednostavna frizura. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Davor Višnjić/PIXSELL

Komentari 0