Moda

Testirala sam nepoderive najlonke i evo rezultata...

Koja žena ne sanja o nepoderivom paru najlonki, koje ne može uništiti ni nokat, ni cigareta, ni gužva u busu? Samo ih pereš i uvijek su lijepe, a ti mjesecima ne moraš kupiti nove? Zato smo testirale najlonke koje obećavaju sve to i puno više

Volimo ih i mrzimo u isto vrijeme, ali bez najlonki zimi jednostavno ne možemo. Ako si sretnica kojoj jedan par traje mjesecima, čestitamo. Mi ostale po sezoni kupujemo i 10 pari jer tako se prokleto lako unište! Nema goreg nego kad ujutro juriš na posao, pa preklinješ nebesa da se ona rupa skrivena ispod suknje do kraja radnog dana neće oparati do pete! Lijek za našu noćnu moru su  nepoderive najlonke! Odlučili smo testirati jesu li doista neuništive kako ih reklamiraju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Brend Bivigaos preko web shop trgovine My Envys prodaje najlonke za koje se kunu da su nepoderive. No, riječ proizvođača nam nije dovoljna, pa smo pogledali doista impresivne videe. Naime, te najlonke su preživjele  nasrtaj skalpelom, rezanim staklom i nožem. Redovna cijena im je 231 kunu, a mi smo ih kupili po cijeni sniženoj 45%, za samo 126 kuna. Nije puno za sreću koju bi nepoderive najlonke trebale prouzročiti u ženskom srcu!  | Autor: miss7 miss7 Ovako se ZAPRAVO sjaje!

Najlonke su stigle nakon tri tjedna, paketić s Tajvana, a neugledno pakiranje izazvalo je sumnje. Izvađene iz plastične folije, čarape su tu sumnju samo pojačale. Najlonke su bile plastične ne 100%, nego 110%. Uzela sam crne i veličinu L, kao i uvijek, no nogavice su bile užasno kratke.

Promo video izgleda impresivno!

Odjenula sam ih na posao, kako bih ih testirala za tipičnog radnog dana. Srećom, probudila sam se ranije nego inače jer se ove najlonke navlače cijelo tisućljeće. Krenula sam oprezno preko stopala i zapela već kod gležnja. Ovo čudo je toliko usko i zaustavlja cirkulaciju. Kad sam ih navukla do koljena gotovo sam odustala i posegnula za hlačama. No nisam. Rezultat: najsjajnije najlonke koje sam u životu vidjela. Toliko da mi je neugodno. Što obući preko tih nehumano sjajnih hulahopki?

Haljinu dužine ispod koljena i neku verziju creepersica. Oba komada dosta uočljiva da bi se maknuo naglasak s presjajnih najlonki. Kada sam napravila prvih 10 koraka u uredu, već sam imala osjećaj da su ove najlonke pale do ispod koljena. Znaš onaj neugodni osjećaj kada ti hulahupke otklize? Više sam se preznojavala nego radila.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U jednom trenutku začulo se "krc". Mojim nepoderivim najlonkama se izvukao šav! Srećom kod struka. Navučem ih još malo kako bi dio oko struka bio što napetiji i najlonke se rašire na nogama - noge mi odjednom izgledaju kao površina kože gmaza iz hit filma Oblik vode. 

Sada kad su moje nepoderive prijateljice bile razvučene pomislim da ću krenuti s testiranjem: uzet ću skalpel kao u reklami brenda, no nisam se morala s time boriti. Jer kada sam ih drugi put oblačila za test, moji kratki i nimalo oštri nokti su proderali najlonku! 

 

Čekaj, stvarno? "Nepoderive" najlonke koje su uspjele pasti na testu nokta? Pa kako će to proći skalpel? Umjesto skalpela sam uzela nož i vidi što se dogodilo:

Možda vas zanima Probala sam lažne obline i evo rezultata... Rubrika Moda Moda

Dakle, moje najlonke nisu ni uspjele doći do ozbiljnih testiranja poput vatre, oštrih predmeta, preuskih cipela, jer su zapele (doslovno) već na noktu. Ove čarape su istinska prevara. I to ne kao Angel Wing Bra, grudnjak bez leđa koji je prošlo ljeto bio hit među trendsetericama i koji uspije barem 2 sata držati dekolte ili sprave za kratkoročno pumpanje usnica. Nepoderive najlonke su prava pravcata prevara. Uštedi tih 130 kuna; čini se da ćemo na nepoderive najlonke ipak morati malo pričekati. A MyEnvys skupa sa svojim brendom Bivigaos dobiva jako lošu recenziju!

Photo: miss7

Komentari 0