Moda

Tenisice u boji veliki su hit, izdvojili smo odlične modele

  • Ovo proljeće u znaku je beskonačnog šarenila, a šarene tenisice pravi su hit
  • Tenisice u boji možeš pronaći na policama high-street i sportskih brendova
  • Samo zamisli boju koju želiš - sigurno je dostupna

Ovo proljeće cijelo je u znaku boja i beskonačnog šarenila, a ujedno je i vrijeme u kojem se rado i često okrećemo tenisicama koje već odavno nisu rezervirane samo za sportske lookove. Sukladno tome, na police trgovina uselili su se šarmantni i živopisni modeli raznobojnih tenisica u kojima uistinu želimo prošetati! 

Blijedo ružičaste tenisice 

 | Autor: Miss7/pr Miss7/pr S lijeva na desno: Shooster, Reebok Classics (749 kn); Shoebox Skechers LTPKLT (349 kn)

Pastelne boje pravi su vodeći trend i viđamo ih posvuda - na haljinama, odijelima i modnim dodacima. Nije čudo da je trend stigao i među tenisice. Nude tenisice djeluju kao "lažne" bijele tenisice i sjajno će se složiti s većinom modnih kombinacija. Posebno nam se svidio glomazni Reebok model koji se nalazi na tankoj granici blijedo roza i koraljne boje. 

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

Ružičaste tenisice 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Buzzsneakers, Fila Disrupt (899 kn); Buzzsneakers, Adidas Gazelle (510,30 kn)

Nijanse ružičaste boje pravi su vodeći trend i viđamo ih posvuda - na haljinama, odijelima i modnim dodacima. Nije čudo da je trend stigao i među tenisice. Tenisice koje su nježno ružičaste zahvalne su za kombiniranje, a žarko roza tenisice podignut će baš svaki outfit. Shvati to kao da imaš "lažne" bijele tenisice koje idu baš na sve. Posebno nam se svidio glomazni Fila model u kojem bismo baš rado prošetali. 

Žute tenisice

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Buzzsneakers,Nike W AF1 Sage Low (839 kn); Shoebox Superga (429,90 kn)

Nije neka tajna da je i žuta boja posebno popularna ove sezone pa ne čudi da je i ponuda žutih tenisica baš široka. Ovog proljeća definitivno nam treba barem jedan par u ovoj boji koja osvježava i podiže raspoloženje. Za oko su nam baš zapele klasične Supergice u ovoj odvažnoj nijansi. 

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

Mint tenisice

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Buzzsneakers, Nike Classics Cortez (413,40 kn); Buzzsneakers, Nike Classics Cortez (317,40 kn)

Ako ne želiš boju za kojom će se baš svi pomamiti, uvijek se možeš okrenuti mint ili plavkastim nijansama. One neće privući pažnju mnogih, a kombinirat će se jednako lako i biti pravo osvježenje na ulicama. Uostalom, već sad dat će ti mali prizvuk ljeta, mora i koncerata uz plažu.

Animal print 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Sneakers 'n' Stuff, Nike Air Max 98 (oko 1400 kn), Zara (349,90 kn)

Animal print stvarno je posvuda i ne bi trebala zazirati od njega ni u svijetu tenisica. Posebno kad su ovoliko slatke! Tenisice s animal printom možeš naći na policama high-street trgovina poput Zare i Stradivariusa, ali s printom su eksperimentirali i Nikeu. Leopard Air Maxice baš su nam se dopale!

Šarene tenisice

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Shooster, Nike AIR MAX DIA SE (999 kn); Shooster, Nike M2K TEKNO (769 kn); Shooster, Skechers D'LITES 3 (769 kn)

Ako se ne možeš odlučiti za samo jednu boju, ne brini! Šarene tenisice jednako su popularne kao i jednobojne i pronaći ćeš ih na svakom koraku. I high-street trgovine i popularni sportski brendovi kreirali su mnoštvo modela. Na tebi je samo da zamisliš prave boje i kreneš u pretraživanje! 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0