Moda

Tenisice inspirirane Hrvatskom

Lijepa naša dizajnerima našeg omiljenog britanskog high street lanca Top Shopa poslužila je kao modna inspiracija. Evo kako oni vide "hrvatske" tenisice!

Krajem prošle godine oduševila nas je vijest o tome kako jedan od najpoznatijih svjetskih high street brendova današnjice, napokon dostavlja u Hrvatsku. I dok smo mi čeznutljivo pratili genijalne Topshop krpice i pritom planirali sva potencijalna putovanja u zemlje gdje Top Shop ima dućan, naša je zemlja očito inspirirala same dizajnere ovog modnog giganta. Tako su na njihovim stranicama osvanule tenisice koje se zovu -  Croatia.

 | Autor: topshop topshop  | Autor: topshop topshop

Riječ je o sportskom modelu koji je prigrlio trenutno aktualan trend plišanih tenisica. Sve je započelo sa suradnjom Rihanne i brenda Puma za koje je pjevačica dizajnirala popularne tenisice za kojima su cure a i dečki jednostavno poludjeli. Osim što ih je zbog njihove popularnosti jako teško pronaći u dućanima njihova je cijena čak 120 dolara.

 | Autor: Puma Puma

Top Shop Croatia tenisice dolaze u dvije boje. Svijetlo ružičasta i siva a cijena im je prihvatljivih 220 kuna! Možeš ih nositi uz traperice i običan T-shirt, romantičnu haljinicu ali i u teretanu! Stoga ako si do sada razmišljala o kupovini popularnog Puma ovo je idealno rješenje za tvoj novčanik. Plus, činjenica da se tenisice zovu Hrvatska nikako nije na odmet!

 

Photo: topshop

Komentari 0