Moda

Teddy kaputi ne prestaju dominirati modnom scenom, pronađi svoj teddy za hladne dane

  • Teddy kaput koji ne prestaje dominirati modnom scenom pronađi u Imperialu
  • Od kada se pojavio na modnoj sceni, gotovo ne postoji ormar u kojem ga ne možemo pronaći
  • Imperial teddy kaput, spoj je toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda

Kaput je zasigurno jedna od najtoplijih stvari koje možeš nabaciti za prohladno studeno jutro, a posljednjih sezona posebnu pažnju privlače teddy kaputi. Teddy kaput, koji svojom strukturom doista podsjeća na plišanog medvjedića, prvi je put predstavljen 2013., ali tada je prošao donekle ispod modnog radara.

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Teddy kaputi nosivi su iz sezone u sezonu

Opće ludilo nastaje s dotjeranim teddyjem u camel boji iz zime 2017. Nakon toga, jedan po jedan celebrity – od Julije Roberts do Kim Kardashian – osvanuli su u novom it komadu i zvijezda među kaputima je rođena. Zasigurno će te oduševiti mekan i elegantan Imperial kaput, koji će svaku tvoju modnu kombinaciju podići na višu razinu. Bež je boja elegancije pa ako odabereš teddy u toj boji, nećeš proći nezapaženo.

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Nezaustavljiv uspjeh koji se s godinama samo poboljšavao i postao kultni trend zimu za zimom. Lako je shvatiti zašto: svojom zaobljenom siluetom i prirodnom sposobnošću prilagođavanja uličnoj modi ili crvenom tepihu jednostavnom promjenom dodataka ostavlja sve očarane. Imperial ti ove sezone donosi trendi teddy kapute koji će te oduševiti. Imperial teddy kaput, spoj je toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda.

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Kaput je to koji u tren oka može transformirati svaki look, pa ga možeš nositi s trapericama, puloverima i tenisicama ako težiš casual izgledu, ali on itekako može pokazati i svoju elegantnu stranu uz čizme na petu ili svečanije odjevne komade. Također se možeš poigrati i s odabirom boje, pa će tako plava varijanta Imperial kaputa definitivno osvježiti svako modno izdanje. Ako voliš klasiku, tu su čokoladno smeđi i pastelni tonovi koji nas ostavljaju bez daha. Cjelokupnu Imperial ponudu teddy kaputa možeš pronaći u Brands & Trends webshopu.

Photo: PR/Imperial

Komentari 0