Moda

Taylor Swift u ležernom izdanju

Pjevačica Taylor Swift prošetala je u nedjelju 30. ožujka centrom New Yorka. Pažnju je plijenila odličnim casual stylingom te velikom torbom u kojoj je nosila svoju kućnu ljubimicu, mačku Meredith.

Dnevne obaveze popularne pjevačice zahtijevaju i udobne odjevne kombinacije i stoga se Taylor odlučila za ležernu kombinaciju. Traper košulju kombinirala je uz traperice skinny kroja boje senfa i jednostavne crne gležnjače. Look je upotpunila uz tamnoplavi sako i efektnu torbu žute boje jednostavnih linija, ali i veću torbu koja je poslužila kao transporter Taylorine mačke.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Pjevačica je nedavno svoju dugu kosu skratila u jednostavan bob s gustim šiškama na strani, a od make upa i za dnevni look bira svoj ''potpis''- mačkastu liniju tušem. Ostatak lica je naglašen minimalnom šminkom koju čini tek lagani sloj pudera i nježno ružičasti ruž na usnama. Iako smo naviknuti na odlične stylinge koje nam Taylor prezentira na crvenom tepihu, ovom streetstyle kombinacijom pokazala je kako se dobro snalazi i izvan raskošnih kreacija i haljina.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0