Moda

Tamnokosa prolaznica lijepo nosi najpopularniji model bluze. Pogledaj izbor iz naših trgovina

  • Dame na splitskoj rivi nikad ne podbace - vrlo su dobro modno osvještene
  • Dobar je primjer i ova tamnokosa prolaznica čiji je stajling za peticu, a njegova je zvijezda bluza
  • Izabrali smo nekoliko lijepih bluza s mašnicom iz naših trgovina

Kad je riječ o trendovima koji trenutačno vladaju, bluze s mašnom koja se vezuje ispod vrata sigurno su jedan od najupadljivijih komada sezone. Pune su ih trgovine, ima doista različitih modela, jednobojnih i s uzorkom, prozirnih i lepršavih do onih od čvrsta pamuka poput muških košulja, a sve odreda podižu ono što odjeneš. Kombiniraš li tako bluzu s mašnom uz obične traperice pa čak i tenisise, stajling će odmah djelovati elegantnije i poslovnije.

Možda vas zanima 4 modela jakni koje će obilježiti proljeće, a donosimo i uz što ih nositi ove sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Ono što nam se svidjelo kod ove prolaznice sa splitske rive je što je njezina bluza u sebi spojila nekoliko aktualnih trendova. Osim mašne tu su i (vječne) točkice te organdi, materijal koji otkriva. Bluzu je lijepo kombinirala s uskim kožnim hlačama, niskim čizmicama blok pete i sakoom sa zlatnim gumbima na dvoredno kopčanje. Slatka je, priznajemo, i torbica...

Možda vas zanima Ovaj kroj traperica laska svakom obliku tijela. Pogledaj kako ih dobro nosi ova prolaznica Rubrika Moda Moda

Evo još šarmantnih bluza s mašnom koje smo pronašle u našim trgovinama:

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Stradivarius (149,90kn); Zara (229,90kn); Mango 349,90kn); Mango (249,90kn)

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Photo: Pixsell/Ivo Čagalj
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!