Moda 02. svibnja 2013.

Tajice za kojima lude Hrvatice

1/50

Unikatne, šarene, upečatljive i kvalitetne – sve su to karakteristike brenda ZOE leggings , tajica za kojima su u kratkom roku poludjele Hrvatice. Mlada Riječanka Tamara Ivić pretvorila je ovaj komad u traženu robu koju hrvatske zvijezde nose čak i na snimanja i evente.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu izradom tajica počela se baviti u jesen 2012. godine. U samo par mjeseci njene tajice postale su popularne ne samo među anonimnim ljubiteljicama upečatljivih komada, nego i među hrvatskim javnim osobama. Petra Nižetić, Natali Dizdar i Franka Batelić samo su neka od imena poznatih Hrvatica koje nose ZOE leggings i poslovno i privatno.

 | Autor: I Beyonce voli ZOE leggings

Tamarin dizajn popularan je i izvan Hrvatske – narudžbe stižu iz cijelog svijeta, a tajicama je ostala oduševljena i pjevačka diva Beyonce koja je uoči zagrebačkog koncerta dva para dobila na poklon od pjevačice Franke Batelić.

 | Autor:

„Bila sam u nevjerici i još pomalo jesam. Franka Batelić joj je poklonila modele Africa i Beetlejuice Trip. Beyonce su se jako svidjele tajice i osobno je zahvalila Franki. Presretna sam i jedva čekam da ih odjene!“, oduševljeno je komentirala Tamara.

Ideja za izradu tajica „mučila“ je Tamaru duže vrijeme. Nakon temeljitog promišljanja i istraživanja, odlučila je izrađivati odjevni predmet koji po njenom mišljenju kronično nedostaje na hrvatskom tržištu.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Odlučila se za ime ZOE koje joj je uvijek bilo zanimljivo i lijepo, a i značenje (od grč. Zoe, što znači život), joj se činilo idealnim za vlastiti brend. U samo kratkom roku ZOE leggings su postale sinonim za kvalitetan, upečatljiv i prepoznatljiv brend.

„U svemu što radim dajem 110% sebe. Mislim da treba imati hrabrosti, znanja i povrh svega biti jako uporan. I naravno, raditi s ljubavlju“, objašnjava svoju tajnu Tamara.

 | Autor: Kvaliteta i upečatljivost na prvom mjestu

ZOE leggings su hrvatski proizvod u čijoj izradi je dizajnerica uključena od samog početka do kraja. Najkvalitetniji materijal za izradu tajica uvozi se iz tvornice iz okoline Milana. Na bijelom materijalu se printaju upečatljivi uzorci, zatim se tajice kroje i šivaju. Printeve dizajnerica skicira i ilustrira te izrađuje u Adobe programima. U poslu joj pomažu community&sales menadžerica Vesna Hajdarević i brat Andro Ivić koji se brine za PR. Tu su i prijatelji bez čije potpore ne bi sve postigla.

 | Autor:

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Tamara objašnjava kako su njeni kupci dolaze iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja i svijeta. Ona i privatno nosi svoj dizajn.

„Obožavam tajice ponajprije zbog udobnosti i praktičnosti, a i volim si razveseliti dan bojama“, ističe Tamara.

Nova kolekcija nudi i nove proizvode

U novoj proljetnoj kolekciji Tamara je predstavila i ZOE uske haljine koje pozornost plijene, naravno, upečatljivim printom, a za ljeto dizajnerica planira proširiti svoj asortiman i na kupaće kostime. Cijeli asortiman brenda ZOE leggings možete potražiti na službenoj Facebook stranici gdje ujedno možete naručiti i vlastiti primjerak.

„U planu je širenje asortimana na različite odjevne predmete, a haljine su prvi korak prema tome. Uskoro stižu i badići, a na jesen još mnogo novosti. Tek smo na početku, planova i ideja ne fali, jedino vremena!“, poručuje za kraj Tamara.

U galeriji detaljnije pogledajte ZOE leggings...

Komentari 0