Moda 12. ožujka 2013.

T-shirt za muškarce sa stilom

Dubrovačka modna dizajnerica Ivana Barač predstavlja jedinstvenu kolekciju majica Slike duše kampanjom u kojoj glavnu ulogu ima proslavljeni zlatni vaterpolski reprezentativac Maro Joković. Dizajnerica ovog četvrtka žensku kolekciju predstavlja na modnoj manifestaciji Fashion.hr.

 | Autor:

Slike duše kolekcija je jedinstvenih majica modne dizajenrice Ivane Barač. Crpeći inspiraciju iz bezvremenske savršenosti Cvijeta života, dizajnerica ispituje odnos između duhovnog i materijalnog, same materije odjeće koja je opipljiva i samim time prepoznatljiva. Majice osim geometrijskih oblika imaju otisnute i motivacijske poruke: recapturing the spark, DNA of the soul, diamond in the rough, revealing the concealed, casting yourself in a favorable light, thought into action.

 | Autor: “Naš duh je naša sloboda, a ovaj je motiv izvan hermetičnih materijalnih kalupa koji nam zamagljuju percepciju i otupljuju osjetila. On je simbol koji nam otvara širinu istinskih doživljaja i punoću svijesti u kojima nismo glazbala, nego dirigenti!” – izjavila je dizajnerica Ivana Barač.

Zaštitno lice kampanje je zlatni olimpijski vaterpolist i igrač VK JUG CO Maro Joković kojem je ovo prvo modno iskustvo a o kolekciji je izjavio: “Kolekcija je zaista nadahnjujuća. Inspirativni motivi na majicama potiču nas na promošljanje i zaista sam oduševljen i počašćen da upravo ja predstavljam ovu kolekciju. Ovo mi je bilo prvo modno snimanje, a zahvaljujući savjetima fotografa Gorana Matijašeca i opuštenoj atmosferi uživao sam u potpunosti.”

Linija majica, kratkih i dugih rukava, dolazi u četiri boje: crna, bijela, smeđa i siva. Majice sa printom Cvijeta života biti će u prodaji ekskluzivno od travnja. 

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0