Moda

Sviđa ti se životinjski uzorak, ali ne želiš pretjerati? Odaberi jednu od ove 3 Stradivarius torbice

  • Iako je životinjski uzorak sada već posvuda i potpuno nam je normalno vidjeti ga i na odjevnim komadima poput hlača i bluzi, nekada ga ipak želimo nositi mrvicu umjerenije 
  • Idealno rješenje su modni dodaci sa životinjskim uzorkom koji će outfitu dati poseban 'touch', ali bez pretjerivanja 
  • Prvenstveno mislimo na torbice. Osobito one tri koje smo pronašli u Stradivariusu i to ne samo u najpopularnijem leopard uzorku 
  • Pročitaj također: Zara, Stradivarius, H&M, Bershka... Nema high street brenda koji nema leopard hlače ove jeseni

Životinjski uzorci ove su godine jedan od najhot trendova i preplavili su apsolutno sve, od odjeće i obuće do modnih dodataka... U svemu je najviše prevladao leopard uzorak, ali našli su se tu i pokoja zebra, tigar i zmija, a sada po novom, zahvaljujući kaubojskom chicu, i - krava. Svi ovi uzorci, ovisno o tome na kojim se komadima nalaze i u kojoj mjeri, mogu tvoriti odlične street style, ali i nešto ozbiljnije kombinacije s kojima ćeš pokazati svoju odvažnu stranu. 

No, ako životinjski uzorak koji prevladava u cijelom outfitu, ipak još nije unutar tvoje zone komfora, ali svejedno želiš biti trendy i krenuti malim koracima, savjetujemo ti da se odlučiš na torbicu ovih uzoraka. Stradivarius ima tri koje će biti odličan izbor. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torbica s leopard uzorkom (12,99 eura)

Ova Stradivarius torbica s leopard uzorkom odličan je izbor za svakodnevne prilike, ali i one nešto ozbiljnije prvenstveno zato jer crna boja na tijelu torbice i na ručki savršeno umiruje životinjski uzorak. Dodatnu dozu ozbiljnosti i elegancije joj daju zlatna kopča i zlatni lanac s kojim ju možeš nositi i preko ramena. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torbica s leopard uzorkom (12,99 eura)

Ova je torbica nešto odvažniji komad jer njome leopard uzorak prevladava u potpunosti, a odlično ga upotpunjuju srebrni lanac za nošenje preko ramena te srebrne zakovice koje su naredane po cijelom rubu torbice. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torbica s kravljim uzorkom (29,99 eura)

Ako leopard uzorak nije tvoj đir, možda ćeš zavoljeti onaj kravlji. Zahvaljujući povratku boho chica, vratio se i ovaj uzorak, a mi moramo reći da nemamo ništa protiv. Osim neobičnog uzorka, ovu torbicu jako zanimljivom čini i velika kopča koja nas podsjeća na kaubojsko remenje. 

Photo: Stradivarius

Komentari 0