Moda

Svi su zaljubljeni u bundice: Najljepše potražite u novom Budi.IN-u

Čeka nas jako čupava sezona ako je suditi po trendovima s ulica. Nose se preslatke bundice, a izbor ne neodoljiv

Od lika iz crtića Cruelle de Vil do urednice japanskog Voguea Anne Dello Russo, svi vole čupave bundice. Nisu one neka novost ove sezone. Za njima smo poludjeli još prošle zime, a do tada nosili samo one klasične modele koje smo krali mamama i bakama iz ormara.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U novom broju Budi.IN-a pročitajte i sve o novom trendu - "print blocking" koji će ove sezone zamijeniti "color blocking". U prijevodu, nosi se print od glave do pete, spajaju se nezamislive kombinacije uzoraka koje ne biste spojili ni u najluđim stilskim igrama.

Ovotjedna hit lista donosi popis najljepših sunčanih naočala iz dućana i online shopova, jer ne treba ih zaboraviti i nakon ljeta. Kad su trendovi u pitanju, dizajneri su za sezonu pred nama pripremili malo iznenađenje te popisu omiljenih nijansi poput boje pudera, bijele kave, lavande i devine dlake dodali i jednu inspiriranu začinom: boju senfa. Iskreno, žuta i njezine nijanse nisu baš najlaskavije među duginim bojama: ne pazite li na put, može učiniti da izgledate beživotno. Iako se na prvi pogled zagasita nijansa žute može činiti kao zahtjevna nijansa za kombiniranje, ova topla boja itekako je zahvalna, a ponestane li vam inspiracije, osvrnite se oko sebe: jesen je puna upravo njezinih varijacija.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Svaki tjedan javlja nam se i naša Lidija iz Londona, ove subote donosi priču o urednici britanskog Voguea Alexandri Shulman, koja ove godine slavi 24. obljetnicu u časopisu, a u memoarima je otkrila niz tajni britanske i svjetske modne industrije. Kaže da je Naomi noćna mora, a Bailey opsjednut botoksom. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Za subotnju smo se beauty rubriku poigrali pletenicama i cool make up-u za svaki tip pletenica, a interijere smo posvetili najboljim dizajnerima s Balkana i iz okolice. 

Vidimo se od subote, 9. studenog, na kioscima!

Ne zaboravite niti na naše glossy izdanje Budi.IN Chic, uz koje dijelimo fantastična Catrice sjenila. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0