Moda

Svi su u traperu: Tko je koga iskopirao?

Izgleda da je traper look doživio pravi modni povratak, a ovoga tjedna čak su tri dame složile gotovo iste kombinacije...

Sjećate se Britney Spears i Justina Timberlakea na dodjeli nagrada American Music Awards 2001. godine? Par se na crvenom tepihu pojavio u traperu od glave do pete, a look koji se svima urezao u pamćenje, ove je sezone doživio pravi modni povratak.

 

 Prvo je Rihanna prošetala svoju oskudnu kombinaciju jeans jakne i minice, a sada su se i druge slavne dame odlučile na traper izdanja.

 | Autor: Wenn Wenn

Dvije od njih čak su istog dana složile jako sličnu kombinaciju, a iako se sve dogodilo i u istom gradu, za vrijeme trajanja Tjedna mode u New Yorku, navodno se radilo o slučajnosti. Jedna od njih je manekenka Bella Hadid koja je traper jaknu i minicu iskombinirala s bijelim topićem i gležnjačama u istoj boji.

 | Autor: Wenn Wenn

Istovremeno, u drugom dijelu grada Emily Ratajkowski traper minicu zamijenila je kratkim hlačama, dok je ostatak kombinacije bio isti kao kod Belle.

 

 

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

I dok se kod manekenki radilo o slučajnosti, lako je moguće da su obje iskopirale look Kylie Jenner, koja se prije nekoliko dana na reviji pojavila u jako sličnom izdanju, s dodatkom bijele marame na glavi.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0