Moda

Svi Rihannini lookovi zbog kojih smo rekli OMG!

Rihanna je jučer bila domaćica MET Gale - s nestrpljenjem smo čekali što će odjenuti i nije nas iznevjerila. Uz novi look (tema večeri bila je Božanska tijela: moda i katolička mašta) evo i drugih najluđih izdanja lude RiRi s ovog događanja!

Ok, od Rihanne uvijek imamo visoka očekivanja, ali sinoć smo očekivali pravi modni show! Uz urednicu američkog izdanja Voguea, Annu Wintour, dizajnericu Donatellu Versace i Amal Clooney, obožavana RiRi bila je jedna od domaćica najveće modne večeri - i vjeruj nam na riječ, nije bilo šanse da razočara outfitom!

Ovogodišnja tema je “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", a ideja je bila stvoriti dijalog između mode i religiozne umjetnosti. No, nismo mogli ni pretpostaviti što će 30-godišnja Rihanna odabrati za ovogodišnju Met Galu, ali s obzirom na to da je do sad bila na čak njih sedam, jasno nam je bilo da je pravi profi.

I eto je, kao da je došla s Vatikan Fashion Weeka... Što misliš, je li RiRi pretjerala ili je kreacijom Maisom Margiela baš pogodila "u sridu""?

 | Autor: Getty Images Getty Images

U međuvremenu smo se odlučili osvrnuti na sve Rihannine lookove sa Met Gala tijekom posljednjih deset godina - i neki će te (ponovno) nasmijati do suza...

Rihanna se prvi put pojavila na Met Gali 2007. godine i to u Georges Chakra haljini. Tada prilično modno umjerena RiRi nosila je bijelu toaletu i neobičan detalj - mrežaste rukavice. Na Met Gali 2009. godine, već pomalo hrabrija Rihanna nosila je Dolce & Gabbana  odijelo i Jill Sander cipele, a ovo je prvi u nizu njezinih ikoničkih lookova koji i dan danas rado pamtimo. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna na Met Gali 2007. i 2009. godine

2011. godine RiRi je na Met Gali zabljesnula u Stella McCartney haljini, genijalnim Louboutinkama i potpuno savršenom Wilfredo Rosado smaragdno zelenom nakitu. Ali ne bi Rihanna bila Rihanna da se nije nenadano pojavila s dugom crvenom kosom zavezanom u pletenicu. Godinu nakon, Rihannu je odjenuo Tom Ford, a super elegantna RiRi oduševila je u jednostavnoj crnoj  haljini zmijskog uzorka.   | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna na Met Gali 2011. i 2012. godine

Senzacionalna Rihanna u Stella McCartney suknji i crop topu bila je apsolutno najbolje odjevena gošća Met Gale 2014. godine i ovo je svakako jedan do lookova koji ćemo zauvijek pamtiti na njoj. Zvali su je "vizija u bijelom", a ubrzo je postala inspiracijom za brojne bridal modne kuće - jer smo odjednom počeli primjećivati trend suknja i crop topa i u svijetu vjenčanica.

 | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna, Met Gala 2014.

Ova Guo Pei haljina s Met Gale 2015. postala je sprd i senzacija u jednom. Instagram je gorio od memova i gifova Rihanne u ovom čudu visoke mode, a čak se i sama RiRi našalila na svoj račun kako je izgledala poput kajgane... U svakom slučaju, baš tipičan Rihannin OMG moment!

 | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna, Met Gala 2015.

Prošle godine se Rihanna pojavila u još jednoj super statement haljini koja je postala kultni ikonički look, ali i mamac za hejtere. Comme des Garcons haljina pokupila je pohvale modne elite, ali fanovi i nisu bili toliko oduševljeni Rihanninim hrabrim odabirom. Predimenzionirana haljina u kombinaciji s crvenim štiklama na vezanje do bedara izazvala je lavinu komentara i upitnika iznad glave. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Rihanna na Met Gali 2017. godine

Bilo je nemoguće pretpostaviti što će RiRi nositi ove godine, ali s obzirom na to da je bila počasna domaćica i voditeljica Met Gale - dočekao nas je još jedan u nizu nezaboravnih lookova o kojima će se pričati danima, mjesecima, godinama,...

Photo: Getty Images

Komentari 0