Moda

Svi najbolji ovosezonski kombinezoni do 199 kuna

Ako se još uvijek premišljaš treba li ti jedan kombinezon ovog proljeća, smijemo li ti predložiti jedan od naših high-street favorita?

Iako se na prvu čini jako kompliciran i ne tako praktičan, ustvari ga je deset puta lakše kombinirati od većine haljina. Nevjerojatno je udoban, a lako se kombinira i uz casual tenisice, ali i uz super seksi štikle! Nije važno jesu li od trapera, pamuka, jednobojni ili s printom - kombinezon je genijalan komad koji ćeš uvijek obožavati i rado mu se vraćati.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (175 kuna), Zara (199 kuna), Topshop (190 kuna), Stradivarius (120 kuna)

Odaberi model koji ima naramenice jer je najsigurniji i najpraktičniji, a možeš ga vrlo jednostavno pretvoriti iz dnevnog u večernji look. Klasični crni kombinezon možeš nositi u svim sezonama, neovisno o temperaturi, ali ako se ipak radije želiš poigrati s nekim trendi printom, smijemo li ti predložiti prugice?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull&Bear (179 kuna), Bershka (189 kuna), Stradivarius (150 kuna), Zara (119 kuna)

Prugice jednostavno funkcioniraju na svemu, a još će i izdužiti žensku figuru, na što se nikada ne žalimo! Uz prugice, ove sezone posebno su trendi jarke boje na kombinezonima, a crvena i žuta apsolutno uvijek ostavljaju najbolji dojam.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), Bershka (189 kuna), Bershka (199 kuna)

Kombinezon je odličan odabir i na visokim temperaturama jer je prozračan i lagan, a istovremeno izgleda kao da si se puno više trudila oko svojeg outfita. Često ga zovu i "kombinacija u jednom komadu", a upravo je zato kombinezon super jednostavan outfit koji možeš izvaditi iz ormara i doslovno nabaciti na sebe!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (185 kuna), Zara (199 kuna), ASOS (185 kuna)

Kombinezon ne mora biti dugih nogavica, high-street trgovine pune su i kratkih modela koje jedva čekamo prošetati na sljedećem ljetovanju! U jednom komadu riješila si cijeli ljetni outfit...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (185 kuna), Zara (139 kuna), Stradivarius (75 kuna), H&M (185 kuna)

Ako te naši genijalni high-street komadi do 199 kuna nisu inspirirali na jedan brzinski shopping, zaista ne znamo što hoće?! Jednom kada otkriješ čari kombinezona, poželjet ćeš ga u svim dužinama, oblicima, materijalima, bojama,...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), H&M (185 kuna), Zara (179 kuna)

Photo: Getty Images

Komentari 0