Moda

Svi Melanijini outfiti koji su dosad podigli najviše prašine

Sve oči su već neko vrijeme uperene u prvu dame Amerike. Što nosi, koga nosi, zašto baš ova kombinacija? Odabrali smo sve lookove koji su plijenili najviše pažnje...

Melania Trump žena je o kojoj smo možda i najviše slušali, čitali i pričali u 2017. godini. Prva dama Amerike od prvog je dana podizala puno prašine svojom odjećom. Naime, radi politike Donalda Trumpa, gotovo svi dizajneri su Melaniju javno odbili odijevati,  zbog čega su nastali "problemi" već od njenih samih prvih javnih pojavljivanja. Upravo zato smo odabrali deset outfita Melanije Trump o kojima se najviše pričalo u 2017. godini!

Melania na paljenju Božićnih lampica u Bijeloj kući

Jedan od posljednjih outfita koji smo vidjeli na Melaniji. Za tradicionalno paljenje lampica u Bijeloj kući, Melania je odabrala  Chanelov kaput u crvenoj boji, a za ovu se priliku modno uskladila i sa suprugom. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Službeni posjet Kini

Svi su se raspisali o Gucci haljinu koju je Melania nosila na večeri u službenom posjetu Kini, a navodno je na put u Kinu, Japan i Južnu Koreju ponijela garderobu u vrijednosti od 300,000 kuna.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Skandalozna karirana košulja

Zbog ovog su je outfita baš svi mediji napali, a sve zbog karirane košulje koju je nosila na jednom humanitarnom eventu. Naime, Melania je okopavala vrt u Balmainovoj košulji za 8.800 kuna...

 | Autor: Getty Images Getty Images

Uragan Harvey izazvao uragan komentara

Melania Trump se u Teksasu, nakon nepogodne zvane uragan Harvey, pojavila u Manolo Blahnik štiklama i taj sitan detalj od 13 centimetara baš nikome nije promaknuo. Malo neukusno ili?

 | Autor: Getty Images Getty Images

Crveni komplet u Parizu

Melania se u posjetu Francuskoj pojavila od glave do pete odjevena u Dior, a za ovaj fantastičan styling zaslužan je njezin stilist Hervé Pierre. Napokon da i Melania dobije nekoliko pohvala!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sporna haljina?

Haljina dizajnerice Mary Katrantzou, koju je Melania nosila na Kongresni piknik, razlog je još jedne kontroverzne priče. Donald Trump je objavio njihovu zajedničku fotku na Twitteru i napisao "Gradimo budućnost svojim američkim rukama, američkim trudom, američkim željezom, aluminijem i čelikom." Gdje je problem? Njezina haljina od 15.000 kuna je Made in Italia.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Upoznavanje s Papom

Prateći Vatikanski protokol, Melania je nosila dugu crnu čipkastu haljinu i veo preko glave pri upoznavanju s papom Franjom. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Uskršnji doručak u Bijeloj kući

Iako ova blijedoroza haljina ni po čemu nije bila posebna, ono što ju je učinilo zanimljivom je cijela scena koja je nastala nakon što je Melania gurnula svog supruga tijekom izvođenja himne. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Inauguracijski bal

Melania Trump navodno je pomogla dizajnirati ovu haljinu za inauguracijski bal, u suradnji s kreatorom i vlastitim stilistom Hervéom Pierreom. Što god mislili o obitelji Trump, ova je toaleta jedan od najboljih lookova koji smo vidjeli na njoj do danas.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Inauguracijska parada

Nakon što je nastala cijela farsa oko Melanije Trump i činjenice da su je gotovo svi dizajneri odbili odjenuti za Inauguraciju, nova prva dana Amerike pojavila se u blijedo plavom Ralph Lauren outfitu o kojem se mjesecima pričalo.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0