Moda

Svi je žele: Poznate Hrvatice luduju za jednom haljinom!

Ove dame složne su u jednom - očaravajućim i glamuroznim dvadesetim godinama nemoguće je odoljeti

Omiljeni hrvatski dizajnerski dvojac ELFS već je nebrojeno puta dokazao kako neprekidno osluškuje želje zaljubljenica u modu i njihove snove u svojoj kreativnoj radionici pretvara u stvarnost. 

No, čini se kako su ovog puta Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica nadmašili sami sebe. 

Naime, jedna haljina iz aktualne jesensko-zimske kolekcije oduševila je mnoga domaća poznata imena. Kreacija koja oživljava davno zaboravljeni glamur, a kombinira i metalik boju kao jedan od najvećih trendova posljednjih mjeseci, dostojna je svakog crvenog tepiha.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić Tako je samo jedan modni komad postao zaslužan za oživljavanje zlatnog doba Hollywooda i to, ni više ni manje, nego na domaćoj javnoj sceni.

Zahvaljujući dubokom prorezu i zanimljivom V dekolteu ova raskošna i odvažna kreacija uspješno se poigrava isticanjem ženstvenosti, ali i ženske senzualnosti. U svakom slučaju, u jedno možete biti sigurni - u ovakvoj haljini izgledat ćete poput dame, a osjećati se poput prave Hollywoodske dive.

Zato ne čudi što su je u svoje ormare pospremile i poznate Hrvatice.

Doris Pinčić Rogoznica

Sonja Dvornik

Borna Rajić

 

#christmasday

A photo posted by Borna Kotromanić (@theborna) on

Renata Sopek

Ako i vi u svom ormaru poželite imati ovaj očaravajući model po imenu Jane za to modno zadovoljstvo morat ćete izdvojiti 3400 kn, a možete ga nabaviti ELFS web shopu.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0